Ale klimatycznie u Ciebie, pieknie Czy sadzonki Irenko dla mnie jeszcze masz moze? Mam w planie wyjazd na tydzien do dzieci tylko nie wiem czy dam rade pojechac samochodem bo mam problemy z biodrem , ale zobaczymy to jeszcze troche czasu moze do tygodnia bedzie lepiej. Pozdrawiam serdecznie
Irenka, z Twoją Franczeską jak z moją hortką Metki były i co???? Nie to...
Foto orlików na tle białego muru piękne ... dla mnie nr jedne..
A trawka od Ciebie ma sie dobrze, podzieliłam na dwie by szybciej przyrastała
Ona u mnie bardzo szybko rośnie, może to miejsce jej słuzy
kochana, jakbyś zobaczyła moje chwasty, od razu lepiej byłoby ci ale cóż, wszystko sie nie da
tu haknone i rozplenica Little Bunny
o tu widać moje chwasty, nie wiem, kiedy wyplewie
hakone i miskant ML
ruszyły
a tu żurawki i trawki, hosty....powoli rusza, tylko to teraz delikatne, a psy akurat tu się kładą!
Gazony nie bardzo się podobają, choc ma je Ana art i Greglis, w sumie zdaja egzamin świetnie, u nas miały trzymac gruz, jak zarosną, będzie ok
trawke wyslę, ale musisz podac adres, całe szczęście namnożyłam jej ona rośnie w okrągłą kępę, wysokość nie duża, tak 20-30 cm
Rh Helsinki
iryski mimo brutalnego przesadzania daja radę, niestety znowu pzresadzę, bo było na szybko i bez planu
a te drobne zieleniny, to nie chwasty, tylko siewki cyni i werbeny
Czekam na kwitnienie mojego Helsinki, Franceska ma śliczny pączek Irenka co masz na tych liściach bo ja też takie mam u niektórych rh Eskimo trż ładniutkipozdrówka