Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 10:22, 19 lis 2012

EPODLAS napisał(a)
Widzę Irenko, że robisz zdjęcia ptakom. Bardzo udane zdjęcia. Te to przynajmniej dadzą się sfotografować, bo z innymi to problem. Zanim wyjmę aparat, to już ich nie ma.

Bożenko, no właśnie, te można w łatwy sposób uwiecznić, więc foty wyszły...z innymi u mnie podobnie
słonecznego poniedziałku
Milka 10:23, 19 lis 2012

kwiatholandii napisał(a)
Irenko, miło było Cię poznać na żywo. Swietna babeczka z Ciebie

ps. Możesz wkleić zdjęcie domku, o którym rozmawiałyśmy? Poszperam u mnie w sprawie lamp

Ja jestem Tobą oczarowana i fajnie, ze już pomysł ze styczniowym spotkaniem kiełkuje...
Poszukam i wkleję, naprawdę liczę, na twoją pomoc
pozdrawiam cię serdecznie
Milka 10:24, 19 lis 2012

asc napisał(a)
Grupa wrocławska widzę powiększyła się jeszcze o jednego kwiatuszka

Dokładnie tak, Monika to super dziewczyna
Milka 10:27, 19 lis 2012

JulkAd napisał(a)
No foch totalny...słoneczka na dzisiaj Irenko , u mnie ponuro i nie tylko za oknem...

Oj tam zaraz foch, znudziłoby się Wam w końcu oglądanie nas i wiesz jak to jest, jak tyle kobietek się spotka po długim czasie, gadamy jedną przez drugą, a czas leci błyskawicznie; nadrobimy
u nas mglisto, wilgotno, ale na plusie, jak wracałam z lotniska o 1 w nocy było 5,5 na plusie
Jula, a co tam się dzieje, ze nie nie tylko za oknem buro, głowa do góry; musisz w końcu na nasze spotkania dotrzeć, to i humor wróci!
Milka 10:28, 19 lis 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Buuuuu - nie ma fot ? jestem zawiedziony .

Zbysiu, zabrakło Japończyków..
Pozdrawiam
Milka 10:29, 19 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Ja też zawiedziona z powodu braków w fotkach Chociaż jedno obowiązkowe w ogrodzie szkodaaaa

Danusia, no widzisz jak to jest, gdy Ciebie zabraknie, ot gaduły roztrzepane jesteśmy!!!
poprawę obiecujemy
kurcze, runda w ogrodzie była i piękne brzozy i trawy w tle i wielgachne lawendy i piękne geometryczne rabaty
buziam
Milka 10:31, 19 lis 2012

Bogdzia napisał(a)

Jak z drobiem to nie dla mnie. Czekam na sprawozdanie ze spotkania, ale Wam fajnie.

Bożenko, a co ty drobiu nie jesz?
mozna dać mieloną wołowinę;
co do spotkania, pozdrowiłam od ciebie dziewczyny, było wspaniale, ja zapomniałam aparat, bo zostawiłam w drugim aucie, bo byliśmy wcześniej z wnusią i potem na szybko zbierałam się i zapomniałam, a dziewczyny pewnie podobnie; no ale widziałaś nas juz tyle razy, ze chyba jakos przebolojesz

i cos dla ciebie, co lubisz

Piękne zdjęcia, jak ślicznie Ci woda wyszła.Łabędzie w tej zieleni jakby jeszcze lato było.A nawet jak aparat zapomniałas to miała go przeciż w domu Agnieszka, ale masz rację że jak jest fajnie w towarzystwie to można o wszystkim zapomniec , co nie znaczy że masz wybaczone. Dobrze że chociaz dziewczyny ode mnie pozdrowiłaś to jednak Ci wybaczę ten brak zdjęc, a niech tam.Pozdrówka i miłego dnia.

Uff, kamień z serca, wybaczone

w tym parku jeszcze zielono i jest ogromny, jeszcze parę fot wrzucę, bo wczoraj goniłam na lotnisko i nie było jak, a warto to miejsce pokazać
i Tobie też miłego dnia
Milka 10:33, 19 lis 2012

Wieloszka napisał(a)
Ojojoj, ja tu czytam, że pół ogorodowiska obrażone na nas za brak fotek Irenko No ale co zrobić, jak wszystkie gaduły tak się zagadały Dziekuję Ci jeszcze raz za przepiękne tulipany - coś niesamowitego o tej porze roku!

wybaczą nam, same też by pewnie przez gadulstwo zapomniały
cieszę się, że tulipany cieszą cię
buziam i jeszcze raz dziękuję i muszę to publicznie napisać, ja cię podziwiam
noemi 11:06, 19 lis 2012

Irenko miłego dnia życzę i tygodnia .... pewnie szybko Ci zleci czas do piątku ...zazdraszczam weekendu
Gardenarium 11:08, 19 lis 2012

A mnie się zdaje że to nie gadulstwo tylko celowe działanie hehe, No jakże tak można? toż o tym to się myśli od razu na progu

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies