Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 11:09, 19 lis 2012

Madziu, dzięki, o tym co mówiłaś pamiętam i tylko po te gałązki świerkowe powiedz, kiedy podjedziesz, jakoś musimy się umówić; dziewczyny też chcą..
mnie czas zawsze szybko leci, szkoda, że klatka stop czasami nie da się zrobić
Ale fajnie, że się spotkałyśmy, bardzo pozytywnie mnie to naładowało
Martek 11:11, 19 lis 2012

Przypomniał mi się taki jeden luty 17-ty .Pamiętny bo wtedy w całym kraju wiatr wiał jakby miał być zaraz koniec świata .Spotkałam się wtedy z kolegami pierwszy raz od lat 20 -tu i jeden z nich wręczył mi duży bukiet kolorowych tulipanów. Gej nie ma co kombinować
Martek 11:11, 19 lis 2012

Pozdrawiam Irenko
Gardenarium 11:12, 19 lis 2012

irena_milek napisał(a)

Ja też zawiedziona z powodu braków w fotkach Chociaż jedno obowiązkowe w ogrodzie szkodaaaa

Danusia, no widzisz jak to jest, gdy Ciebie zabraknie, ot gaduły roztrzepane jesteśmy!!!
poprawę obiecujemy
kurcze, runda w ogrodzie była i piękne brzozy i trawy w tle i wielgachne lawendy i piękne geometryczne rabaty
buziam

Opowiadanie nie zastąpi oglądania No ja nie mogę, nie pomyslałyście o Nas

Mimo wszystko wybaczam

Instagram Ogrodowiska
Milka 11:14, 19 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
A mnie się zdaje że to nie gadulstwo tylko celowe działanie hehe, No jakże tak można? toż o tym to się myśli od razu na progu

Danusiu, uwierz mi, że nie; ja się zbierałam do Wieloszki w 10 minut, wcześniej byliśmy z wnusią w parku i tam robiłam fotki i w tym tempie zbierania, karmienia małej, zupełnie zapomniałam!!
i potem jak byłyśmy wszystkie i doszła nowa osoba, my nie znałyśmy Moniki na żywo..to już z głowy wyleciało, i to jadło co chwilę nowe na stół wjeżdżało i tak wyszło; obiecuję, że się nie powtórzy, będę za to odpowiedzialna i choć 3 fotki będą, gorsze lub lepsze
Milka 11:16, 19 lis 2012

Gardenarium napisał(a)

Ja też zawiedziona z powodu braków w fotkach Chociaż jedno obowiązkowe w ogrodzie szkodaaaa

Danusia, no widzisz jak to jest, gdy Ciebie zabraknie, ot gaduły roztrzepane jesteśmy!!!
poprawę obiecujemy
kurcze, runda w ogrodzie była i piękne brzozy i trawy w tle i wielgachne lawendy i piękne geometryczne rabaty
buziam

Opowiadanie nie zastąpi oglądania No ja nie mogę, nie pomyslałyście o Nas

Mimo wszystko wybaczam

wiem, no samoluby z nas, ale już się wszystkie pokajałyśmy!!
uff, kamień z serca, wybaczone
Milka 11:19, 19 lis 2012

Martek napisał(a)
Przypomniał mi się taki jeden luty 17-ty .Pamiętny bo wtedy w całym kraju wiatr wiał jakby miał być zaraz koniec świata .Spotkałam się wtedy z kolegami pierwszy raz od lat 20 -tu i jeden z nich wręczył mi duży bukiet kolorowych tulipanów. Gej nie ma co kombinować

Bo z gejami tak jest, ze czasami wiedzą lepiej, co kobietę ucieszy, pewnie cieszyłaś się tulipanami i ten wiatr już nie był ci straszny, pozdrawiam i udanego poniedziałku; ja w poniedziałki zawsze rozbita, zanim w tryby wejdę!
Milka 11:58, 19 lis 2012

Pokaże wam Północny Park we Wrocławiu, jest największy i przepiękny, nawet o tej porze, a pewnie wiosną i latem jeszcze piękniejszy

jakie powykręcane konary, niesamowicie to wygląda

Milka 12:09, 19 lis 2012

popcorn 12:17, 19 lis 2012

Piękny ten park! Wnusia jak podrośnie będzie miała gdzie biegać!
Fajne spotkanie miałyście, zazdroszczę!
miłego!!