mam właśnie problem, nic moim roślinom jeszcze nie dałam, ani nawóz, ani oprysk, ciągle pada, a jak nie pada, nie mam jak, dobrze, że jakoś sobie radzą..
prawie kwitną jaśminowce i rozwary, o miesiąc wcześniej, jak rok temu
U mnie te na bardziej słonecznym miejscu szybciej, jeszcze niektóre dopiero ruszają
w pojemnikach musi się rozrosnąć i może w końcu z nawozem podleję, bo tak deszcz leje pozdrawiam Aniu mam nadzieję, ze masz lepszą pogodę
w domu storczyki szaleją
Mogłam sadzić je do gruntu, ale co tam, w donicy i tak długo mnie cieszyły
dałam co innego, a stale rozmnażam juz bukszpany, nazbieram sadzonek i zrobię kulki i stozki
Rośnie, bo teraz u nas klimat angielski
Rezerwacja klepnięta
O, nie wiedziałam tego o łubinie, dzięki za info; roślinki zbieram, zauważyłam 3 nowe sadzonki pęcherznicy Diablo i sporo innych, tawuła wczesna, ligustr zielony i sporo innych, niektóre nie rozszyfrowałam jeszcze
a tu patrz Mirka, jestem w szoku, wetknęłam patyki 4 cm, bo mi się ułamały, a one nie dość, że wypuściły gałązki, to jeszcze z kwiatkiem, będą kwitnąć!!! muszę inne sprawdzić do mojego pomysłu potrzeba mi 80 krzaków hortensji limek, dlatego bawię się w szkółkarza
Żółty cis wpasował się rewelacyjnie w to miejsce... nie słodzę wygląda naprawdę ślicznie
Mam ochotę na jakieś ciekawe bylinki biale i niebieskie ......masz niesamowite rabaty bylinowe może coś polecisz.....podoba mi sie ta biala naparstnica ....ale jak zrobić żeby była tylko biala .....sa takie nasiona ...ja widziałam tylko kolorową?
A jak zbiorę nasiona z białej to wysieja się biale? Haha dużo pytań
Irenko, rośnie Ci wszystko jak na drożdżach.
Troszkę ostatnio zaniedbałam forum, ale po wizycie u Bogdzi znowu dostałam nowej energii i zatęskniłam za Wami... oj, sporo do nadrobienia...
Ogród masz piękny, a jak Ci kwitną rh na nowo założonej rabacie? Pewnie umieszczałaś zdjęcia, ale nie sposób znaleźć po tak długiej nieobecności
Buziaki.