Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

hanka_andrus 15:34, 08 cze 2014

Łan werbeny! Ale będzie pokaz! Ogród oszałamia w szczegółach i w całości! Gratuluję.
ewsyg 16:19, 08 cze 2014

Irenko, śliczna jest róża Novalis. Moja ma 1 pączka kwiatowego, który lada dzień się rozwinie. Mam nadzieję, że nie przekwitnie tak szybko bo muszę iść do szpitala na kilka dni. chciałabym to piękno zobaczyć na żywo.
JulkAd 16:43, 08 cze 2014

irena_milek napisał(a)

pliss, zabierz ode mnie troche roślin, tak mnóstwo tej naparstnicy i firletek!!

Wyślij je do Bogdzi...u niej tyle terenu, że na pewno znajdzie dla nich miejsce.....miłego popołudnia
Milka 19:08, 08 cze 2014

Sebek napisał(a)
Wrocław widzę coraz bardziej atrakcyjny się staje Choć cały czas jest A u Ciebie w ogrodzie pięknie, najbardziej powalily mnie kostrzewy, cudnie to wygląda

Chyba dobrze, że tak jest; to pierwszy etap, całość podzielona jest na 3, więc ciut potrwa, ale w październiku przyjeżdżaj, ubrany, jak na safari
róża Kórnik, bardzo pachnie
mnie też ta kostrzewa sie podoba, ciekawe, jak potem, kwitnie pierwszy raz, a mam ją 3 sezon
Krys 19:09, 08 cze 2014

Firletkami mogę sie zaopiekowac
Milka 19:10, 08 cze 2014

wiunia napisał(a)
Irenko czy mogę jeszcze teraz oberwać małe przyrosty liściowe na pieńku miłorzęba czy mu tym nie zaszkodzę, czy może poczekać, aż do jesieni jak opadną liście? Mam też oliwnika, który ma takie brzydko zwisające gałązki u dołu
i chciałabym je usunąć ale nie wiem czy to dobry pomysł o tej porze roku-doradź mi pliiis!
Swoje oskubałam i pięknie rosną, nie ma śladu przymarznięcia, więc możesz
o oliwniku napisałam u ciebie, Ewa zna się na tym, ma cudownego ja na razie nie mam, szukam dla niego miejsca
dzwonek, fajny ma kolor

Milka 19:13, 08 cze 2014

polinka napisał(a)
Szczęściara z Ciebie Irenko Właśnie sobie uzmysłowiłam, że już kilkanaście lat nie byłam w naszym Zoo. Człowiek wiecznie za czymś biegnie, brak czasu na choćby małe przyjemności

Ogród podglądam cały czas i jestem pod wrażeniem zmian jakie u Was następują Pozdrawiam Irenko serdecznie

Polinka, możemy sie umówić w ZOO, fajne byłoby spotkanie, biletami, jakby co, ja sie zajmę
zmiany nadal w planie, zmiany mebli w inne miejsca, wywalenie donic w inne miejsca, ale najpierw tzreba placyki z kostki ułożyć...potrwa to..
zaraz biegne podlewać, ale sucho!
między kulki bukszpanowe posadziłam takie petunie, radzą sobie
Milka 19:19, 08 cze 2014

Lena napisał(a)
O matko - konieczna wycieczka z dziećmi
Irenko dziękuję za uchylenie rąbka tajemnicy

Twój ogród rozwija się w tempie rakiety...te donice przy żurawkowej rabacie piękne że o dwukołowcu nie wspomnę - super
Pozdrawiam sobotnio

Lena, koniecznie, frajda dla wszystkich
te donice stamtąd wywalę, tak radzi Danusia, rozwalimy te murki, a donice pójda na placyk koło ławy i stołu
ale same donice ok, pachnie już w nich maciejka
Milka 19:22, 08 cze 2014

zawitka napisał(a)
Spacer był udany u Ciebie no i ciekawostek sporo już zacieramy ręce z wnukami na zwiedzanie Buziole

Ja też ale czy moje małe wnuki dadzą radę, co najmniej 6-8 godzin zejdzie, no i gorąco niesamowicie...
tu trawka, co dostałaś, ta kępa ma drugi rok, chyba im pasuje miejsce, wyjątkowo duże tam są
Milka 19:30, 08 cze 2014

hanka_andrus napisał(a)
Zoo z przyległościami mus odwiedzić, ale wybiorę się jak już atrakcje pokazane przez ciebie będą dostępne.

Haniu, to ZOO i mnie zaliczysz za jednym zamachem odbiorę cie i zaopiekuję się, jak najlepiej
a teraz pytanie, czy to chwast, czy może coś rozpoznajesz na tych fotkach, no bo siałam i????
i co to za roślinka, dostałam, ma duzo drobnych białych kwiatów