Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

MarekW 21:13, 06 cze 2014

Witaj Irenko wieki mnie u Ciebie nie było, a Ty takie cuda pokazujesz i w ogrodzie i we Wrocku ślicznie wszystko
Luki 21:52, 06 cze 2014

Ohh Irenka zna szczegóły Afrykarium i to jeszcze tajne... teraz to dopiero się zaciekawiłem bo kibicuje tej inwestycji od początku
mira 22:18, 06 cze 2014

10 stron obczytałam, widziałam plan na sobotę i jękłam - nie wiem dla kogo ten plan dla Ciebie czy M ?
ja tez jutro mam ogrodową sobotę więc trzeba zmykać
udanego dnia życzę
malgorzata_s... 22:45, 06 cze 2014

Irenko nadrobiłam Toż ten tron dla ciebie stworzony No a jak otworzą te cuda znów będzie pretekst do odwiedzenia Wrocławia Buziak i miłego weekendu
weronika77 23:12, 06 cze 2014

Irenko, zmiany w Twoim ogrodzie wielkie i korzystne. Róże pięknie rozpierają się na tle muru, trawy dekoracyjne, i żurawki ładnie się prezentują. Następny ogród do pokazywania.
Dziękujemy za szkarłatkę, szczególnie dziękuje M, bo upiększa jego nową rabatę. Pozdrawiamy, zaproszenie aktualne.
Robertop 23:51, 06 cze 2014

irena_milek napisał(a)
Irenko, cudne zdjęcia Twoje trawki rosną jak na drożdżach.

To super Robert ja je naprawdę bardzo lubię, są akurat wysokie, nie pokładają się, nie ma rozłogów i startują szybko...na brzegu rabat i nie tylko, fajnie się prezentują; dosadzałam u siebie, bo zmieniliśmy linie rabaty, zlikwidowaliśmy uskok
a jak werbeny? u mnie stale nowe sadzonki wyłażą, natomiast ubiegłoroczne zabierają się do kwitnienia
i widać werbeny kwiat, fotki wszystkie z telefonu, więc i jakoś gorsza

Moje wygladaja tak (a moze nie wygladaja):
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2856-ogrod-azyl-amatora?page=108
Ciekawe czy zakwitna w tym roku ???
Sebek 00:06, 07 cze 2014

Wrocław widzę coraz bardziej atrakcyjny się staje Choć cały czas jest A u Ciebie w ogrodzie pięknie, najbardziej powalily mnie kostrzewy, cudnie to wygląda
wiunia 00:08, 07 cze 2014

Irenko czy mogę jeszcze teraz oberwać małe przyrosty liściowe na pieńku miłorzęba czy mu tym nie zaszkodzę, czy może poczekać, aż do jesieni jak opadną liście? Mam też oliwnika, który ma takie brzydko zwisające gałązki u dołu
i chciałabym je usunąć ale nie wiem czy to dobry pomysł o tej porze roku-doradź mi pliiis!

polinka 08:03, 07 cze 2014

Szczęściara z Ciebie Irenko Właśnie sobie uzmysłowiłam, że już kilkanaście lat nie byłam w naszym Zoo. Człowiek wiecznie za czymś biegnie, brak czasu na choćby małe przyjemności

Ogród podglądam cały czas i jestem pod wrażeniem zmian jakie u Was następują Pozdrawiam Irenko serdecznie
Lena 09:04, 07 cze 2014

O matko - konieczna wycieczka z dziećmi
Irenko dziękuję za uchylenie rąbka tajemnicy

Twój ogród rozwija się w tempie rakiety...te donice przy żurawkowej rabacie piękne że o dwukołowcu nie wspomnę - super
Pozdrawiam sobotnio