Ja jak usłyszałam, że angielka Winchester Cathedral jest różą historyczną.. omal nie padłam na zawał. Na moją odpowiedź, że to przecież róża z lat 80-tych pani stwierdziła, że to przecież tak wiele i dlateggo jest historyczna!!
Irenko, ja też jestem Panna i ostatnio w jakiejś księdze horoskopów przeczytałam, że 'mówię ludziom prosto z mostu, ale w wierze, że to dla ich dobra' I to by się zgadzało
Bożenko, tez tego nie cierpię, a ostatnio to jest nagminne; zawsze stawiałabym na kadrę z wiedzą, wyszkoloną i lubiącą to co robi; ludzie, że tak powiem z łapanki psują biznes i zniechęcają kupujących...a jak chce sie coś zareklamować, klient jest persona non grata, niestety!
Kasiu, jest tak jak mówisz, ale jeszcze gorszy prztoczyłaś, dośc częsty w praktyce...niekompetentny lekarz, i gdzie tu sławetna przysięga i ślubowanie!
Ja jak usłyszałam, że angielka Winchester Cathedral jest różą historyczną.. omal nie padłam na zawał. Na moją odpowiedź, że to przecież róża z lat 80-tych pani stwierdziła, że to przecież tak wiele i dlateggo jest historyczna!!
Aniu, najpierw się śmiałam, a potem pomyślałam, że coraz gorzej z wiedzą u nas, a zwłaszcza tam, gdzie powinna być!
Irenko, ja też jestem Panna i ostatnio w jakiejś księdze horoskopów przeczytałam, że 'mówię ludziom prosto z mostu, ale w wierze, że to dla ich dobra' I to by się zgadzało
Agatko, Panny są dyplomatkami z urodzenia, ale jednocześnie są szczere, nie kłamią i nie są obłudne, a to chyba nasze pozytywy
A wydawało by się, że taka osoba powinna jednak wiedzieć co sprzedaje, to jakby lekarz leczył pacjentów nie mając pojęcia o medycynie...
Kasiu, jest tak jak mówisz, ale jeszcze gorszy prztoczyłaś, dośc częsty w praktyce...niekompetentny lekarz, i gdzie tu sławetna przysięga i ślubowanie!
z dwojga złego to już lepszy niekompetentny sprzedawca niż lekarz-konował
przynajmniej ten pierwszy nikomu nie zaszkodzi (albo mniej zaszkodzi)