Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 12:03, 27 lis 2012

betysia napisał(a)
Irenus witam sie wtorkowym porankiem.....
prezent cudny, tak jak i cala wizyta....wszystko doczytalam i przesledzilam!!!!!
.....ja tez po woli sie przekonuje do strczykow....wiec jesli chlopaki przetrwaja jeszcze troche to zaczne rozgladac sie za kolejnymi.....
sciskam bardzoooooo mocno i buziaki zostawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na pewno przetrwają

widziałam wnętrza u ciebie, będę zgapiać; muszę jeszcze na twoim blogu pobuszować
buziaki
Milka 12:05, 27 lis 2012

EPODLAS napisał(a)
Irenko, nie uwierzysz, u nas dzisiaj słoneczko i jest cudnie. A miał być deszcz i brzydko. Zdradź mi ten sekret na twojego kreta i jaki on grzeczny poszedł już spać. Żartuje, ale jak wiesz jak go się pozbyć to napisz. Wykorzystam to listopadowe słoneczko i idę z Misą na spacer. Obiad może poczekać.

To korzystaj z pogody Bożenko!
do rury wydechowej włożyć wąż, w dziurę kreta i tak 3 godziny silnik chodzi, ale musi być diesel; spokój na 3 lata, uciekają w inne miejsca
Misia ze spaceru się juz cieszy a Pucek pozdrawia
Milka 12:06, 27 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Sztampowo to sztampowo. Masowo, wygodnie, bezproblemowo.
Zobacz ten link (z wątku Leny), może się nada.
http://www.inspiredbynature.de/privatgaerten/amstetten2004.html

idealne podejście listopadowe
ja działam metodycznie, jak w męskim mózgu, otwieram kolejne pudełka
zaraz kuknę, dzięki
Gardenarium 12:32, 27 lis 2012

Irenko, kogucik już pojechał z kurierem Jutro dostawa kogucika, szukaj miejsca

Instagram Ogrodowiska
Milka 12:36, 27 lis 2012

Danuś kochana, wielkie dzięki właśnie już szukam miejsca, pewnie będę latać z kogucikiem po całym terenie aż znajdę mu idealne miejsce; chcę też aby był widoczny
Milka 16:46, 27 lis 2012

Ciut oderwałam się od waszych ogrodów i poczytałam sobie artykuły, pooglądałam fotki, od razu długopis w rękę i plan ułożyłam; myślę już o wiośnie, o wiosennych kompozycjach w donicach, tyle mi się rzeczy podoba, ciężko będzie wybrać;
a tu święta się zbliżają i czas pomyśleć o prezentach, menu, dekoracjach - głównie dla wnusiów, może M. przebiorę za Mikołaja, będą mieć frajdę
ka1sia 17:09, 27 lis 2012

Witaj, Irenko wspaniałe spotkanie i wspaniali ludzie,miło było popatrzeć.
Z Mikołajem super pomysł, ale będzie radości! i wspomnienia na lata Pozdrawiam, Kasia
eliza3 17:15, 27 lis 2012

Masz rację, święta się zbliżają dużymi krokami... u nas bez wnuczek, więc będzie trochę smutno...
Pomysł z przebraniem zawsze super, zwłaszcza wtedy gdy dzieci na tyle małe, że nie pociągną za brodę i nie zdemaskują Mikołaja
Milka 17:16, 27 lis 2012

Kasiu, miło, że wpadłaś, też pozdrawiam

martwię się moimi azaliami japońskimi, coś 2 z nich zaczęły gubić liście, wcześniej liście zżółkły, co im jest; do tej pory były nienagannie zielone, przetrwały tę bezśnieżną zimę, kwitły; jedna na razie wygląda dobrze
Milka 17:19, 27 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Masz rację, święta się zbliżają dużymi krokami... u nas bez wnuczek, więc będzie trochę smutno...
Pomysł z przebraniem zawsze super, zwłaszcza wtedy gdy dzieci na tyle małe, że nie pociągną za brodę i nie zdemaskują Mikołaja

ha, ha, no masz rację, ile razy przerabialiśmy to ze swoimi dziećmi; ja ostatnie lata to sobie odpuściłam dekorowanie, ale teraz jak wnuki już w Polsce, powoli wracam do dawnych nawyków;
a twoje wnusie , gdzie Eliza wybywają?