Irenko chodzi mi o tę różęost 213 zdj.3 i 5.Dostałam bardzo stary pień tylko z jedną małą gałązką ,był podobny kwiat.Wydało mi się ,że to jakiś stary gatunek lub krzyżówka R.rugosy .Postanowiłam ją uratować.O dziwo zobaczyłam ją u ciebie .Napisz mi coś o niej bardzo proszę.
Irenus witam sie wtorkowym porankiem.....
prezent cudny, tak jak i cala wizyta....wszystko doczytalam i przesledzilam!!!!!
.....ja tez po woli sie przekonuje do strczykow....wiec jesli chlopaki przetrwaja jeszcze troche to zaczne rozgladac sie za kolejnymi.....
sciskam bardzoooooo mocno i buziaki zostawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Irenko, nie uwierzysz, u nas dzisiaj słoneczko i jest cudnie. A miał być deszcz i brzydko. Zdradź mi ten sekret na twojego kreta i jaki on grzeczny poszedł już spać. Żartuje, ale jak wiesz jak go się pozbyć to napisz. Wykorzystam to listopadowe słoneczko i idę z Misą na spacer. Obiad może poczekać.
Trzeba w gości wypady robić, bo fajnie się ładuje akumulatory do pracy
ogród jest naprawdę duży, pracy sporo, ale ją lubię; tak, w tym roku były duże zmiany i dalsze wiosną chyba; niemniej cały czas coś robię
taki listopad ciepły, ze gdyby nie praca, to jeszcze sporo bym zrobiła, no ale dzień krótki!
Mira pozdrawiam