Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 06:28, 23 lis 2014

Agania napisał(a)
Fajne te focie i kolory i faktury, róże prześliczne, na zapachy będziesz musiała poczekać do wiosny...gołodupiec ha,ha...zmarznie bez okrycia

Fajne jest życie bez ograniczeń...energia Cię rozpiera Irenko to dobrze, ciekawa jestem jakie nowe zajęcie sobie teraz wymyślisz, drzwiczki się znajdą jak nie będziesz szukać

Sama prawda. Jeszcze sezon trwa na ogrodzie, ale już z doskoku robię coś innego...na pokaz trzeba poczekać
Koniecznie stożek cisowy muszę posadzić, bo nie chciałabym go stracić. .
Milka 06:41, 23 lis 2014

aga_pe napisał(a)

jak zobaczyłam fotele z poduchami to właśnie pomyślaam o takich Twoich wcześniejszych bielach

Po werbenę to chyba dopiero na wiosnę po nasionka wlecę ( albo jak spotkamy się na jakimś wiankowaniu). Jakoś nie mogę złapać wolnego czasu. Mama jest w sanatorium, to inny kierunek weekendowy obieram niż Wrocław

Chyba nie będę wiankować. .. nie wyrobię się, ok nasiona i sadzonki wiosną, fotele jeszcze nie zaczęłam, na razie muszę się skupić na sobie
Milka 06:46, 23 lis 2014

agata19762 napisał(a)
Irenko wreszcie dotarłam do Ciebie i nadgoniłam wątek
poduchy cudniaste !!! fotele koniecznie białe muszą być
moje bukszpany po tegorocznych deszczach też przerzedzone

i co dodać ...bogactwo roślin i klimat Twojego ogrodu zachwyca mnie nieustannie

pozdrówka zostawiam

Agatko cieszę się, źe ciut lepiej u ciebie czasowo i wpadasz w gości do mnie
wbrew pozorom, bukszpany ostatnio coś wymagające, zmieniam padnięte na cisy, no taki mam plan, zobaczę jak się uda.
Pozdrawiam i dzięki
Milka 06:50, 23 lis 2014

monteverde napisał(a)
rozplenica Little Bunny jest u Ciebie śliczna zresztą wszystko pięknie rośnie, Sympatia też śliczna, a Lancaster to wiem, że ta odmiana,pomimo dużego wigoru, ma kiepski organizm i nie przetrwa długo bez rozmnażania i ciągłego jej odnawiania, także rób sadzonki Irenko, buziam

Aniu dziękuję
ta rozplenica lubi wilgoć, przynajmniej tak wynika z mojej obserwacji, patrząc gdzie rośnie i jakie wymagania pokazuje, robić robię, ale gdzie to potem upchnę
pozdrawiam Aniu
Milka 06:52, 23 lis 2014

Bogdzia napisał(a)
Nadrobiłam zaległości , zaznaczam by wiedziec skąd znów zacząc. Pozdrówka zostawiam.

Kiedyś byłam prawie wszędzie na bieżąco, teraz czasami nawet u siebie nie jestem; )
Bożenko pozdrawiam
Milka 06:57, 23 lis 2014

Kindzia napisał(a)
Ja też nadrobiłam Faktycznie, róże na białym murze masz wypaśne!!!

To najstarsze moje róże, angielki, są prawie od początku...a miałam jeszcze 4 cudne i niestety stracone, szkoda, bo pachnące...ja się uda pobawię się w rozmnażanie, to będzie ciekawe doświadczenie; )
Milka 06:59, 23 lis 2014

WilczaGora napisał(a)
Irenko melduję, że w minionych dniach dziesiątki Twoich cudownych, ogrodowych zdjęć cieszyły moje oczy....

Miło to słyszeć Wilczyco
Czyli teraz ciut u siebie pomieszkasz.?
Milka 06:59, 23 lis 2014

WilczaGora napisał(a)
Irenko melduję, że w minionych dniach dziesiątki Twoich cudownych, ogrodowych zdjęć cieszyły moje oczy....

Miło to słyszeć Wilczyco
Czyli teraz ciut u siebie pomieszkasz.?
Milka 07:01, 23 lis 2014

bogumila_bienko napisał(a)
Biały dzwonek śliczny...cofam się do tyłu...muszę nadrobić zaległości u Ciebie.Pozdrawiam.

Bogusiu, to tegoroczna nowość, teraz są złote, liczę, że za rok dopiero pokażą, co potrafią, pozdrawiam
Milka 07:08, 23 lis 2014

JulkAd napisał(a)
Irenko o Twoim ogrodzie już napisałam, że to moje klimaty....dodatkami, którymi go dopełniasz, taką ogrodowa "biżuterią" podkreślasz jego tajemniczość...lubiem tak... mebelki w takim kolorze też mnie kuszą, jak w końcu znajdę czas to może u siebie w domciu białą rewolucję poczynię...tylko kiedy znaleźć ten czas?....buziaki

Jula cieszę się, że ogród ma wielbicieli
Dużo jeszcze u mnie pracy, rośliny nowe muszą urosnąć, to co szpeci musi być wywalone, częściowy chaos muszę opanować...ale jest zdecydowanie lepiej niż było, jak dozyję, to może za 3 lata, będzie jak chciałam
Buziaki