Ewa777 dzieki Ewo za wizytę

zimy właściwie nie było, nie ma róznicy w fotach z lutego i stycznia

mniej wiecej tak tnę, zreszta, jak zaczne cięcie, to jeszcze zrobie reportaż...no bo u mnie limki ruszyły, sa paki i zagwozdka, ciąć juz czy nie...
tak mniej więcej tne hortensje
Danusiu teraz juz wiem, jaka u mnie strefa, stale mi to umykało

zimy nie było, juz w pełni przedwiosnie
Agata19762...no i nadal anemony w pakach, powoli ruszą , moze nawet u ciebie szybciej
Malgocha1960....moje Rubrum zostały w gruncie, taki test, skoro łagodne zimy a nuż sie uda, oczywiscie już ścięte, odbiją lub nie, zawsze mozna dokupić swieże, jedno pewne, że Vertigo i Rubrum późno rusza, tak bym powiedziała, że nawet w czerwcu
grupa_trzymajajaca....Agnieszko przycinam, starm sie formować, choć teraz poczekam na kwiaty, myślę, że suchodrzew ma duzo podobieństw do irgi, czyli cięcie wskazane

jest już w pączkach, pozdrawiam
Anabell, AgnieszkaW, Ula, Makkasia, dzięki za wspołne bycie na tym naszym forum, leci 4 rok, ależ szybko

odpowiadam z opóźnieniem, jakas strategia by się przydała, coby ludzi nie znudzić
Ula...u mnie choc pamiatkowe fotki ze sniegiem są, bo raczej juz ciesze sie takimi widokami
trawy juz u mnie wszytskie wyciete, oprócz jednej,rozplenice Litlle Bunny, czyli tej hakone z foty juz nie ma,