Bogusiu, niby duży, a mam problem, gdzie przesadzić ambrowca, albo gdzie ulokować werbeny i tak wkoło szykuję kolejne zmiany, ale muszę tym razem dobrze to przemyśleć, żeby potem nie przenosićplanuje wymieszać las z magnoliami, ale jak to wyjdzie, nie wiem
maki idą jak burza, pełno ich wszędzie, muszę je teraz strategicznie poukładać
W tym roku ich sporo, sporo zaczyna, cały czas coś się dzieje, ale najwięcej to mi teraz mleczy i bluszczyku kurdybanku kwitnie, urocze, ale chwast, ciężko walczyć, bo w koło nikt nie walczy, co zlikwiduję, to się nasieje
Niedziela udana, coś do przodu popchane w domku i na zewnątrz zaczęła się zmiana patio, o niebo lepiej będzie, zaraz malowanie kamienia, mebli, dech i murków, po nastu latach już się prosiło o odświeżenie, ale jeszcze dużo przed nami pracy, chyba nigdy końca nie będzieiryski w tym roku naprawdę fajny pokaz dają, w poprzednim po przenoszeniu, odchorowało, ale żyją i są okciekawa jestem czy mi zakwitnie twój floks
Za gazonami nie przepadam, ale zarastają je cisy i nie będzie ich widać, a musiały być, trzymają kawał gruzu w ryzach, a na tym ziemia i rośliny
Tawuła Gold Carpet idealnie tam rośnie, bez wymagań, ładnie je zakrywa w sezonie, a potem trawy i tak nie widać
Świeże tak, ale zadbane na tyle ile dam radę, niestety nie mam takiej siły, jak wcześniej, ale cieszy mnie ogród i o to chyba chodzi najbardziej w końcu nie jest pokazowy, ale mój własny dla radości
Koło gwiaździstej dosadzę 2 magnolie, tu mam już wybrane, z 10 w lasku jeszcze posadzę