Aniu, dałam ci wcześniej te magnolie parasolowate, mam nadzieję, że sobie obejrzałaś ja czekam na te wielkie kwiaty, aż 35 cm, czy doczekam
lubię żagwiny, Misia też rodki niedługo zaczną w tym roku jest pełno pąków
mam tu tez drugi kolor, a to co zielone, to goździk pierzasty..biały, tez fajny dywanik tworzy, pozdrawiam
Irenko, u Ciebie piękna soczysta, kolorowa wiosna, a u mnie susza jak na pustyni
Tulipan piegus cudny.....jeszcze takiego nie widziałam.....a z powodu ślimaków współczuję, człowiek się napracuje, a one przychodzą i dewastacja
Aniu dzięki u mnie też susza, niby coś kapało, ale przez drzewa byle deszcz się nie przedrze, musi byc solidna ulewa; no te ślimaki to zmora i na dodatek poskrzypka liliowa ja w pracy, a one żrą
no zachwycił mnie piegus, dostałam w gratisie z Holandii, kilka innych tez i dopiero zobaczę, co
te Aniu też cudne
Przyleciałam kwitnącego Rubensa zobaczyć. Śliczniusi Wracam poczytać i pooglądać.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
ślimaki zżarły hakone? No nie, jeśli u mnie choćby dotkną hakone, to je ukatrupię do trzeciego pokolenia wstecz.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.