Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 16:29, 30 kwi 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Ależ kwiecia nam zaserwowałaś i nie tylko. Różności, osobliwości, piekne wszystko. Ale i tak rh lubię u Ciebie najbardziej!

Juz kończę zamęczam, ale wiesz ile ja rewolucji robiłam, nawet nazwy każda z nich ma w końcu jakiś efekt jest, o ile nie patrzę na gruzowisko wkoło domu, tam sajgon! Ewa, jak by ktoś mi kiedyś powiedział, że u mnie będzie rosnąć rh, roześmiałam bym się, bo mordowałam wszystkie, w końcu z radami Bogdzi mam i żyją i chyba razem w tej chwili 130 sztuk, nieżle, jak na 3 lata
Czy sadzisz pod drzewami te pierwiosnki, w połączeniu z hostami? walczyłam wśród korzeni, dają radę

oś widokowa z tronu
ewa004 17:10, 30 kwi 2015

Irenko cudownie
Twoja Kalina już ma takie paki ???Moja ledwo co liście wypuściła
Milka 17:39, 30 kwi 2015

Dzięki Ewa moja ma wielkie kwiaty, faza limonkowa, jak się nie popsuje pogoda, powinny bieleć
no w tym roku u mnie jakoś ekspresem leci
hosty takie stadium
Kasya 18:10, 30 kwi 2015

Ale duże Juz masz te hosty
A jak trawki ? Masz może carex ice cream ?
malgorzata_s... 18:15, 30 kwi 2015

Irenko cudownie U mnie wyszedł jarmarczny miks tulipanowy w tym roku
Pomieszały się cebulki Nie wszędzie na szczęście Wczesne rodki też po deszczu pękają. Hosty natomiast jeszcze kły Miłego weekendu
barbara_kraj... 18:36, 30 kwi 2015

Milka napisał(a)

Basiu...całkiem nie padły, wyżarte środki, bokiem zaczęły puszczać, ale takiego efektu już nie będzie, znowu 2 lata czekania; masz wielką wiedzę na temat roślin, rozpoznajesz, co to jest, nawet nie wiem od kogo to mam, a śliczna roślinka

Kwiat typowo fiołkowy, może to Fiołek mandżurski?
W Google znajdziesz coś na jego temat. Chciałam Ci wstawić linki, ale są nieaktywne.

bogumila 18:38, 30 kwi 2015

Pięknie...hosty już takie duże...u mnie malusie kiełki...ledwo widać.Pozdrawiam.
Gardenarium 18:57, 30 kwi 2015

Zanim popatrzyłam i spotkanie odbyłam, to już 28 postów przybyło, więc nie wiem gdzie jest to miejsce z problemem. Możesz je wkleić jeszcze raz?

Instagram Ogrodowiska
adom1206 19:13, 30 kwi 2015

dzięki za podpowiedz z hortensją moje patyczaki listki popuszczały
Agania 19:31, 30 kwi 2015

Moja wiosna nadąża za twoją, ale po rodkach i azaliach widzę, że lekkie opóźnienie u mnie
Podobają mi się te tulipany, ciekawi mnie jak się nazywają i gdzie źródło:....może pamiętasz?

Pieguski też są zajefajne
Zapytam cię o carex elata, czy ty już ją masz dłużej czy dopiero kupiłaś, nie wiem jak ona zimuje, ale pięknie wyglada i kule bukszpanowe rónież

Ja też czekam na Twój duet czyli na kwitnienie kaliny z tamaryszkiem, to już nieługo

Hortensję pnącą też masz już gigantyczną....piękna jest....czekam na nią, ale nie pcham do ogrodu niczego dopóki nie mam stosownego miejsca, ciekawej kompozycji lub odpowiedniej podpory, a ona solidnie przyrasta