Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 13:29, 23 maj 2015

Nikita....Magda, było fajnie, też żałuję, że cię nie było, ale jak to w życiu, różnie się układa.

Bogdzia....też się cieszyłam i wspominałam i dziękuję raz jeszcze, mam nadzieję, że ogród nie rozczarował

Polu....byłam, to normalne, ale to juz wiesz

kitek81....Kasiu już doszedł tatarak, dostałam wielką kępę od Madżenki, zrobiłam 22 sadzonki i brzeg obsadziłam trzmieliną japońską, sadzonki własnej produkcji azalie dotarły, teraz czeka nas sadzenieefekt za 2 lata murowany, a może wcześniej
lilia...Edytko, powojniki kochają słońce, ale nogi lubią miec w cieniu, mam tez w takich miejscach, jak ty i kwitną doskonale, da radę

Agata...no już ją sobie u Ani Mi obejrzałamu siebie 2 razem posadziłam, szybciej efekt będzie

w tle rodki pod murem, naprawdę szaleją
muszę z wysokości fotki zrobić, bo trudno je w całości pokazać, tylko wycinek

Milka 13:32, 23 maj 2015

weronika77 napisał(a)
Podgladamy z naszej "wyprawy" spotkanie w WAszym ogrodzie. Jutro przed zachodem słonka wpadniemy spojrzec na tamaryszki i nowe nasadzenia np.rodki. Buziaki.

Było super, bardzo dziękuję za odwiedziny i kwiatkipozdrawiam Weroniko
Milka 13:56, 23 maj 2015

Krys...Krysiu to ja wam dziękuję było fajnie, dzięki za fotkimagnolie kupił i posadził Waligóra

Bogdzia..oj fajnie, dostałam dużo radościjuż u Ani popatrzyłam, to za rok zobaczę, zakwitną czy nie

kasiek...Kasiu, to parasolowata, w sumie mam 3 sztuki,u mnie są 4 lata, żadna jeszcze nie kwitła, ale bujnęły zdrowozazdraszczam ci kwitka, u mnie nic, żadnego pąka, usmiech jest, bo ogród a to cieszy, a to wkurza ciągłym przesadzaniem

Margarete...Małgoś, tak właśnie sobie pomyślałam, zwłaszcza, że wiosną dużo tam siedzimy; jedynie mury zdobią rodki na zielono, dosadziłam jeszcze trzmielinę i złoty tatarak, ma taki kolor fajnyróże już wszystkie zaraz zaszaleją, część coraz odważniej, buczki są cudne, fajnie, że tez go lubiszbuziak

MalaMi.....Aniu, ostatnio mniej dawałaś, ale fakt, obie dajemy popalic fotami

GorAna....Aniu dziękuję, u mnie robota stale, jakoś nie wyrabiam

Juzia...ciut pomęczę

Tamaryszek...Iza, jak miło że zaglądaszdzięki, to pomysł Waligórypozdrawiam cię serdecznie

Urszulla 15:41, 23 maj 2015

Rodki pięknie obsypane kwieciemelata u Ciebie w modzie, chętnie bym sobie zamówiła tylko kto z naszych okolic będzie u Ciebie? przy okazji u siebie się będę rozglądać.
hanka_andrus 17:43, 23 maj 2015

POdziwiam Rh i resztę cudowności!Buźka!
kasiek 18:45, 23 maj 2015

Ależ masz pięne i bujne rh! Dużo je nawozisz?
olga_ 18:49, 23 maj 2015

Podziwiam rh to jedne z moich ulubionych roślin, u Ciebie są piękne! Podpowiedz co im robisz że tak kwitną. Myślałam że u mnie są dorodne ale Twoje powalają. Pozdrawiam
Gabrysia_ 18:56, 23 maj 2015

Irenko,ale kolorowo u ciebie rh mają piękne kolory
I spotkanko udane było
Madzenka 19:09, 23 maj 2015

Zachwycające te Twoje rododendrony
Margarete 20:35, 23 maj 2015

Wpadłam z usmniechem i pozdrowieniami na ten szaro bury i deszczowy ( u nas ) dzień