Jak tak szybko rodki będą rosnąć, zniknie
ciemna bardzo fajna, moja różowa, dostałam do Jasi lub Dzidki, jakby co możemy wymieniać...Gosia, masz ogród z gumy chyba
zachwycam się tymi bodziszkami, dostałam od Zawitki, z czyśćcem i szałwią i w tle przekwitający wilczomlecz
chyba niebieskiego koloru mam w ogrodzie najwięcej
Pieknie masz, kolorowo i pachnąco... a juz hakaone to ci nieprzyzwoicie na bogato rosną, moje takie ubożuchne biedaki...
Liscie ambrowaca - cudne, ta głeboka zieleń... fantastyczne. U mnie niestety na ambrowca nie ma szans, za mały areał.
No to sobie u ciebie i u innych poogladam
Pozdrawiam
Jest cudnie, taka pora uwielbiam ten busz, ale deszczu brak, ciężko z podlewaniem....dziś ma lać i nic
tu są 2 hakone, widać różnicę w wielkości, czemu, nie wiem
powoli powstaje nowa rabata, na razie są tataraki, trzmieliny, 2 magnolie i 2 azalie, zaraz dojdą kolejne.
kwitnie hortensja pnąca
Widziałaś, jakie wyżarte i odbiły nawet one, inne rosną jak szalone może złe miejsce mają? zerknij w korzonki, co się dzieje, mają płyciutki system korzeniowy. Małgosia, masz miejsce na ambrowca kolumnowego nie zajmie dużo miejsca, u mnie właśnie takicmokam
ten rodek śliczny, muszę luknąć, co za on
Byłam, cudo zegar!!!
U mnie już kilka róż kwitnie, zaczęły tez w kole, wysoko są, efekt będzie, jak w całości się rozwiną, tylko jak je potem przycinać, nie wiem
tu w środku ta róża Symphatia
i w końcu kwitnie to coś wielkie, chyba pustynnik jednak
czy też igła Kleopatry, jesienia przesadzę w reprezentacyjne miejsce
indygowiec Kiriłowa daje pokaz
Muszę sobie w necie obejrzeć aha i jaśmin z Krety też zyje, cud nad cudy, tylko dotrzeć do niego, nie sposób, takie chaszcze
pierwszy kwiat liliowca
i takie kwiatki
przywrotnik od Miry, jeden z 3, bo dzieliłam
kolejna róża, angielka, lecz do nazwy nie mogę się dostać
Będę wciskać a jak urosną, przesadzać, pokażę zakupy, jak dotrą
moje nie tnę, bo mur ma być zarośnięty, ale kwiaty są dużeone u mnie juz 15 albo więcej lat, stare są, inne cięłam krótko
a taki piękniś mi dopiero zaczyna kwitnąć
mam je 3 sztuki,nazwa się zmyła
i
przypomniało mi się, wstawiam dla Any_art, porównanie traw, bo uciekam już
elata
kępa
liście
udanego wieczoru
Cofnij się i zobacz, jak bodziszki od ciebie dają pokaz, cudne są, pozdrawiam
Z rodzicami, tu występ publiczny,widać tremę, 1 w życiu, i wnusio kędziorek
zobacz jak z czyśćcem im do twarzy
dziękuję Symaptią