Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

eda 12:29, 10 cze 2015

Milka napisał(a)
Cudny!! cmokam ile sił

Odcmokam mooocno
Milka 12:44, 10 cze 2015

Eve napisał(a)
Mały wycinek Pięknie i kolorowo, mnóstwo kwitnie u Ciebie, róże przepiękne! Cała reszta też oczywiście, ogród kolekcjonerski

Muszę znowu wybrać się do Ciebie bo 3 tygodnie minęły a tyle zmian! nowa odsłona ogrodu

Ewciu dzięki sporo roślin, jakoś udało się tak dobrać, że stale coś kwitnie ma to plusy i minusy, ale na razie trzymam się plusów
Milka 13:14, 10 cze 2015

Madżenka...zapraszam z nowości, posadzone azalie, ładne okazy i zaraz Edytka przyśle mi biały tamaryszek, szukam miejsca i na śniegowiec wirginijski, ten już czeka

AgnieszkaW...może za dużo?

Zbysiu...ochłodziło się, polało, odżyły, od wczoraj nie byłam na ogrodzie, nie wiem co nowego....a nie wiem! mąż mi powiedział, jednak się nie myliłam, tulipanowiec będzie kwitł po raz pierwszy!!
mój nowy nabytek z ubiegłego roku pokazał 1 kwiat, nazwy nie pamiętam, luknę przy okazji
i w innym miejscu Nostalgia się juz otworzyła

Bogdziu...przecież u ciebie tak samo, widziałam i piwonie i róże i wszystko inne

kitek....ma 2 duże kępy i kilka mniejszych, ale rosną i kwitną, to pewnie się wysieją

Aniamonteverde....dzięki Aniu, jeszcze jakieś inne mam, ale dopiero w pąkach

a tu kolejne ubiegłoroczne nabytki

Gosia...super określenie

ewsyg...

Kasya....suszy nie pokazuję, ale przypaliło to i owo

marzena....Marzenko, mieszkam w cieplejszym rejonie, ale Ty naprawdę nie masz, co narzekać dziękuję, cieszę się, że się podoba

Milka 13:30, 10 cze 2015

makkasia....bardzo dziękuję

Anita...tak słoneczko dopaliło stwierdzam, że o 3 tygodnie wszystko szybciej, porównywałam na fotach

AniaZielona...można oczopląsu dostać

alinak...Alinko, jak się ochłodziło, coś zaczęłam robić tak miałam lenia, a roboty tylko przybywa;
jak zostawisz na chwilę, to wiesz, sajgon w ogrodzie;
nowe nabytki azalii, już posadzone, kosztem wycięcia czegoś..na razie byle jak, kiedyś będzie cudnie
Pontyjska, Klondyke i Sol de Paris.

a tu rozwaliłam wszystko prawie....będę kupować rośliny...dumam
bo już nie chcę znowu zmieniać
kosodrzewiny już nie ma, jałowiec zakulkowany

eda...bardzo ci dziękuję

Małgosiu...teraz i tak nie dam radę jej wykopać, muszę czekać do jesieni, bo zniszczę inne rośliny, chyba że jaśminowiec przy ziemi upierdutam, to zyskam miejsce do poruszania, choc też kosztem roślin, mam tam jeszcze 2 jadalne róże do wywalenia, 3 razy wywalałam, ciągle odbijają, ładne i pachną, ale ich nie chcę, tam posadzę tamaryszka i śniegowca
zabrakło mi roślin, duże zakupy niebawem

dzięki za pochwały i miło słyszeć, ze ogród się podoba

pachną szaleńczo, stąd usuwam 2 nowe róże, za ciasno
tylko gdzie???
Kondzio 13:40, 10 cze 2015

Oj Irenko Irenko ty na tył...u nie usiądziesz ciagle zmiany ogrod robi sie coraz bardziej romantyczny dobrze ze mam ciebie na podglądzie na F buziam was bardzo bardzo
Milka 13:42, 10 cze 2015

Kondziu, jak usiądziesz, to brak kantów, chwasty, z cięciem sobie nie poradzisz. Robię, kiedy mam czas, a mam go bardzo mało, byłoby lepiej, ale co robić buziaki
Na FB wklejam, bo przyjaciółka stale się domaga
Milka 13:47, 10 cze 2015

obłędnie pachnący liliowiec
w tle zaraz masa goździków

Red Barony ruszyły, w tym miejscu tylko do jesieni
Kondzio 13:50, 10 cze 2015

Milka napisał(a)
Kondziu, jak usiądziesz, to brak kantów, chwasty, z cięciem sobie nie poradzisz. Robię, kiedy mam czas, a mam go bardzo mało, byłoby lepiej, ale co robić buziaki
Na FB wklejam, bo przyjaciółka stale się domaga
teraz to chyba czasu każdemu mało i nie przesadzaj z przesądzeniem juz jest pieknie I sie ciesze ze wstawiasz na FB bo ja tez korzystam hi hi hi
Milka 14:14, 10 cze 2015

Gdyby nie praca...
Zmieniam to stare, co mnie drażni ale już mi się podoba, zastrzeżeń coraz mniej fajnie, że oglądasz
Anita1978 19:16, 10 cze 2015

Irenko powiedz mi czy ty tniesz/cielaś tamaryszka? Jeśli tak to kiedy to zrobic? Teraz? I jak?