Milka
14:10, 13 lip 2015
ewsyg
dzięki Ewa
jego linia ciągnie się aż do lasku, ale muszę poczekać jak urosną, są też pod domkiem letnim i z tyłu domku letniego, mało z hortensjami pracy, dlatego tak dużo ich gromadzę
Bogdzia
nie wiem, ale chyba jakoś i tak później w tym roku rozwary, one tam rosną i tylko powiększają liczbę, same się wysiewają, nic tam nie robię i to duży plus
coś ostatnio mi się nie podoba, parę zmian muszę dokonać
Basilikum
Iza, fajnie ze zajrzałaś
i dzięki, stale albo jedna strona mi się podoba a druga nie i tak latam i szukam równowagi
Aga z Jurajskiego
widać suszę, ale nie pokazuję, bo marnie wygląda, mam jakby 2 strefy ogrodu, upalna jak na Krecie
i taka umiarkowana, jak w Anglii
z tymi hortensjami dobrze mi idzie, rosną dobrze, więc będę zwiększać populację
Mala_Mi
Tak właśnie jest z bylinami
jeżówki od ciebie rosną stale w tym samym miejscu, w miskancie ML, a pozostałe to już zbierałam nasiona i sypałam, raz tu raz tam i jest ich pełno, kolejnych siewek, niektóre już w tym roku zakwitną inne za rok, lubię je, bo nie ma z nimi pracy i są mocne rośliny
a zmiany, no w trakcie sezonu widać, co się nie sprawdziło i trzeba zmienić, czy będzie lepiej, nie wiadomo, choc powinno; lubię busz, ale jak jest zadbane i przycięte i wycacane, a tego nie mogę osiągnąć z braku czasu i mniejszych sił, niestety...
Aga z Jurajskiego
to prawda, ogród bylinowy jest zmienny, jest ciekawy, ale i wymagający, generalnie nie jest źle, może byc lepiej
perovskie 3 razy przesadzałam, nadal są w złym miejscu, bo ich nie widać, zarosły je większe rośliny, a te mini co kupiłam, beznadziejnie mi rosną, chyba nawet dla nich za sucho, mimo podlewania..
Gardenarium
Danusiu, no popatrz, jak się samo posiało i połączyło, to i wyszło trendy
natura sama zdecydowała
Magda
Na górze nad zdjęciem jest napisane, margeritki lub inaczej złocienie ogrodowe
rzeczywiście fajnie tam pasują i lepiej rosną niż w suchym i ciepłym miejscu, na jesień tę drugą kępę też zabiorę i tu posadzę, podzielę jednak na kilka
Mirka
bardzo dziękuję i cieszę się, ze lubimy różności, ale na żywo niedociągnięcia widać, na fotach nie
Tess
no właśnie, masakra, aby ładnie było trzeba tyrać
, a jak coś wyleci, to dziury i brzydko..jak dbam o siebie, to ogród beznadziejny wtedy i bądź tu mądry
wśród traw wyrosły siewki jeżówek, a cisowego płotka nie widać
dzięki Ewa

Bogdzia
nie wiem, ale chyba jakoś i tak później w tym roku rozwary, one tam rosną i tylko powiększają liczbę, same się wysiewają, nic tam nie robię i to duży plus

Basilikum
Iza, fajnie ze zajrzałaś

Aga z Jurajskiego
widać suszę, ale nie pokazuję, bo marnie wygląda, mam jakby 2 strefy ogrodu, upalna jak na Krecie

z tymi hortensjami dobrze mi idzie, rosną dobrze, więc będę zwiększać populację

Mala_Mi
Tak właśnie jest z bylinami

Aga z Jurajskiego
to prawda, ogród bylinowy jest zmienny, jest ciekawy, ale i wymagający, generalnie nie jest źle, może byc lepiej

Gardenarium
Danusiu, no popatrz, jak się samo posiało i połączyło, to i wyszło trendy

Magda
Na górze nad zdjęciem jest napisane, margeritki lub inaczej złocienie ogrodowe

Mirka
bardzo dziękuję i cieszę się, ze lubimy różności, ale na żywo niedociągnięcia widać, na fotach nie

Tess
no właśnie, masakra, aby ładnie było trzeba tyrać

wśród traw wyrosły siewki jeżówek, a cisowego płotka nie widać