Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

ewsyg 21:23, 09 lip 2015

Mnie też się podoba zakatek hortensjowy
Bogdzia 21:25, 09 lip 2015

Pięknie u Ciebie . U mnie rozwary nawet pączków nie mają a u Cienie juz kwitna , fajnie w takiej masie wyglądaja.Pozdrówka.
Basilikum 22:15, 09 lip 2015

Zagladam i ja do Ciebie
Piekne hortensje, piekny ogrod
AgnieszkaW 07:54, 10 lip 2015

Irenko, jak tak można - do ziemi wsadzić patyki i już za rok masz krzewy hortensji, no jak można U mnie to się nie sprawdza, bo musiałabym ciągle stać z konewką i podlewać. A tak na poważnie, to kwiecia masz duuużo, no i jakiego pięknego kwiecia. Hortensje genialnie się u Ciebie prezentują, ogród kipi życiem, suszy u Ciebie nie widać. Miłego dnia Irenko
Mala_Mi 08:25, 10 lip 2015

Irena, z bylinami nie da się raz posadzić i spokój. To nie ten typ ogrodu co raz zrobiony jest i nie wymaga poprawek. Nie oszukuj się.. przy bylinach cały czas jest robota, bo się rozrastają, bo się wysiewają, bo brzydną, bo padną, bo.... Dałam ci trochę siewek jeżówkowych i masz już las. Zresztą piękny las Jakbyś tego nie przesadzała to ogród by zaginął pod jeżówkami. A co z resztą ????

Dzięki zmianom ogród jest też co raz inny... i to jest fajne. Nie narzekaj....
My po prostu nie możemy mieć ogrodu spod linijki.. bo to nie nasza natura U nas musi się coś dziać
Ja kocham takie ogrody jak Twój. I nie wyobrażam sobie że możesz mieć inny.

Hortensje ogrodowe nie rosną u mnie, nie rosną u sąsiadów.. chyba że ktoś je opatula na zimę .. bez tego nie ma opcji.
AgnieszkaW 08:31, 10 lip 2015

Zgadzam się w 100% z Anią Mi. Ogród bylinowy to ogród zmienny, wymagający ciągłych poprawek, zmian, ale za to jaki ciekawy... właśnie dzięki tym zmianom.
Gardenarium 08:43, 10 lip 2015

Jesteś trendy, teraz sporo widzę połączeń różowego z pomarańczem

Instagram Ogrodowiska
Magda_ 09:01, 10 lip 2015

Milka napisał(a)
no to jak jedna tylko żyje, to muszę ją dobrze przechowac przez zimę i pokazać światu, hi, hi
margeritki dzieliłam z jednej kępy, tez ładnie się rozrastają
a pod murem rosną Rubensy,za 2 lata będzie efekt

fajne energetyczne fotki
co to za kwiatuszki? bo ślicznie dodają światełka rabatom
Mirka 10:46, 10 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)
Irena, z bylinami nie da się raz posadzić i spokój. To nie ten typ ogrodu co raz zrobiony jest i nie wymaga poprawek. Nie oszukuj się.. przy bylinach cały czas jest robota, bo się rozrastają, bo się wysiewają, bo brzydną, bo padną, bo.... Dałam ci trochę siewek jeżówkowych i masz już las. Zresztą piękny las Jakbyś tego nie przesadzała to ogród by zaginął pod jeżówkami. A co z resztą ????

Dzięki zmianom ogród jest też co raz inny... i to jest fajne. Nie narzekaj....
My po prostu nie możemy mieć ogrodu spod linijki.. bo to nie nasza natura U nas musi się coś dziać
Ja kocham takie ogrody jak Twój. I nie wyobrażam sobie że możesz mieć inny.

Hortensje ogrodowe nie rosną u mnie, nie rosną u sąsiadów.. chyba że ktoś je opatula na zimę .. bez tego nie ma opcji.
Dzięki Aniu że to napisałaś Irenki ogród jak i twój Aniu to moje ogrody numer 1.Dzięki dziewczyny że macie tak cudne naturalne bez linijki ogrody Pozdrawiam
Tess 10:48, 10 lip 2015

Zakątek hortensjowy klimatyczny bardzo, hortki ładnie się skomponowały. Ależ masz różnorodność w ogrodzie.
Lubię tak. Ale utrzymać to wszystko w ryzach - masakra.

Ania ma rację - wszak Królowa Bylinową jest - zna się na bylinach jak nikt. Roboty przy bylinach jest do nieprzerobienia. Hotrenje ogrodowe - o tak, w to można iść, one są długo dekoracyjne, a nie wymagają dużo pracy.
Dbaj o siebie Irenko