Ha, ha...tośmy sie w jednym czasie za pierdoły zabraly, lubie to, tylko tych detali mniej, mamy o czym gadac, jak sie spotkamy firmy szybko by zrobily, ale tu jest minus..pułapka, bo w trakcie coś do głowy wpada
Jakoś dzialam, a wiesz, ze mam ograniczone sily, zreszta, rok temu w Wojsławicach, ty jedyna zauwazylas, ze cos nie tak się czuję, dzis ok, ale mam ograniczenia...jednak powoli mój plan realizuje, kończę dom i imprezownie, wiosną pergola wg mojej wizji, nadal w budownictwie nie znalazłam ciekawych rozwiazan, sztampa...i ruszam z tym, co Ty wykanczasz, oj to bedzie wyzwanie, ale juz mam doswiadczenie, wiem co wazne, buziaki
Dzieki Bozenko, lubie moje osie widokowe na róznych poziomach, ale ostatnio najbardziej lubię ogrod po zmroku przy swiatlach, zadnych mankamentów nie widac, tylko ogrom, zapach i jej...jak wejscie do ciemnego lasu
pięknie u Ciebie, uwielbiam tu zaglądać, ja też chcę mieć taki busz , ambrowiec śliczny, uwielbiam jak się coś przebarwia, paulownia przemarza? bo kojarzę, że to chyba piękne drzewo, które szybko rośnie....
Paulownia moze byc bylinowa, wtedy scinasz do ziemi i masz gigantyczne liscie nawet do metra, ale drzewa i kwiatow wtedy nie mam. Mamy watek Justyny ,, Mój zielony swiat, tam ma taką, zawsze podziwiam, moje to drzewo, jedna maz mi hym..zalatwił? a kwitła juź, odmiana Hulsdonk i tę polecam.
Zatem, jak przemarznie, ciecie przy ziemi i bujnie, warto ja miec, ma piekny pien.