Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 21:09, 22 wrz 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Irenko fotel normalnie mnie zachwycił Donice na biało super pomysł, pięknie wyszły Płotem też Ładny. No i drzwi i murek Sama nie wiem co jeszcze chwalić bo wszystko piękne a ile pracy to tylko Wy wiecie Buziaki

Ha, ha...tośmy sie w jednym czasie za pierdoły zabraly, lubie to, tylko tych detali mniej, mamy o czym gadac, jak sie spotkamy firmy szybko by zrobily, ale tu jest minus..pułapka, bo w trakcie coś do głowy wpada
Milka 21:11, 22 wrz 2015

Justyna napisał(a)
Irenka Pracuś Miłkowo pięknieje. Świetny ten fotel w imprezowni!
Buź

Nom w koncu moglam płotki wsadzic, sa piękne..dzieki Justyś, w te niedzielę sie zmawiamy, winogrona gotowe
bozga 21:15, 22 wrz 2015

Piękne masz widoczki
Milka 21:16, 22 wrz 2015

Krys napisał(a)
Irenko niezmiennie podziwiam Twoj ogrodi Ciebie,ogrom pracy ciezkiej i wspaniale pomysly,ale roslinki sie odwdzieczaja pieknem,goraco pozdrawiam

Jakoś dzialam, a wiesz, ze mam ograniczone sily, zreszta, rok temu w Wojsławicach, ty jedyna zauwazylas, ze cos nie tak się czuję, dzis ok, ale mam ograniczenia...jednak powoli mój plan realizuje, kończę dom i imprezownie, wiosną pergola wg mojej wizji, nadal w budownictwie nie znalazłam ciekawych rozwiazan, sztampa...i ruszam z tym, co Ty wykanczasz, oj to bedzie wyzwanie, ale juz mam doswiadczenie, wiem co wazne, buziaki
Milka 21:19, 22 wrz 2015

bozga napisał(a)
Piękne masz widoczki

Dzieki Bozenko, lubie moje osie widokowe na róznych poziomach, ale ostatnio najbardziej lubię ogrod po zmroku przy swiatlach, zadnych mankamentów nie widac, tylko ogrom, zapach i jej...jak wejscie do ciemnego lasu
JulkAd 21:38, 22 wrz 2015

Milka napisał(a)

Mialam i jeszcze pewnie mam, nie wiem na ile się zmienila przez wzrost drzew, mam ich około 300, pija wode, jak pijaki
Raczej przewrazliwiona, Jula wpadne jednak na chwilke, po drodze do Kasik zielonogorskiej ja jestem wzrokowcem, tak na czuja robię

Zapraszam ...czekać będę
Milka 21:45, 22 wrz 2015

To tylko po drodze będziemy się zdzwaniac
Jana 22:24, 22 wrz 2015

pięknie u Ciebie, uwielbiam tu zaglądać, ja też chcę mieć taki busz , ambrowiec śliczny, uwielbiam jak się coś przebarwia, paulownia przemarza? bo kojarzę, że to chyba piękne drzewo, które szybko rośnie....
Milka 22:30, 22 wrz 2015

Paulownia moze byc bylinowa, wtedy scinasz do ziemi i masz gigantyczne liscie nawet do metra, ale drzewa i kwiatow wtedy nie mam. Mamy watek Justyny ,, Mój zielony swiat, tam ma taką, zawsze podziwiam, moje to drzewo, jedna maz mi hym..zalatwił? a kwitła juź, odmiana Hulsdonk i tę polecam.
Zatem, jak przemarznie, ciecie przy ziemi i bujnie, warto ja miec, ma piekny pien.
JulkAd 22:32, 22 wrz 2015

Milka napisał(a)
To tylko po drodze będziemy się zdzwaniac

Nie ma sprawy, numer masz. W kalendarzu u mnie zapisane