Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Jana 14:52, 26 wrz 2015

Zachwycam się Twoim ogrodem, bardzo mi się podoba, zaczęłam czytać Twój wątek od początku (zejdzie mi do końca życia) i zauważyłam dwa miłorzęby, wydaje mi się, że nie są szczepione, to prawda? Jeśli tak to czy jesteś z nich zadowolona i jak szybko rosną? Widzę, że posadziłaś je w bliskiej odległości, nie boisz się, że urosną? Pomysł by każdy członek rodziny miał swoje drzewo też jest bliski mojemu sercu
Anda 15:15, 26 wrz 2015

Milka napisał(a)

to z boku, tak kwitło, teraz juz nie

Oszsz... cudnie to wygląda. Właściwie to mogłabym wszystkie Twoje fotki zacytować, ale czasem mus się zdecydować

Twój hibiskus piękny. Bardzo lubię te krzewy. Mam tylko fioletowe i bordowe.
Piegowata róża też śliczna.

Dzięki za fotkę farby

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ensata 15:23, 26 wrz 2015

Pompasowa u mnie tez bez puszków Na werbeny uważaj, u mnie jak sie wysiały, to wyrywałam je z lawendy, chodnika, trawnika, wszędzie są

Zdjęcia cudne, feria barw u Ciebie
16:16, 26 wrz 2015
Ensata napisał(a)
Pompasowa u mnie tez bez puszków Na werbeny uważaj, u mnie jak sie wysiały, to wyrywałam je z lawendy, chodnika, trawnika, wszędzie są

Zdjęcia cudne, feria barw u Ciebie

po niedzieli jak deszcz przestanie będę wyrywać z rododendronów ...ale już wolę werbenę wyplewiać niż osty czy lebiode
Dominika11 18:34, 26 wrz 2015

Wrzuciłam fotki może uda się Tobie rozszyfrować - zajrzyj do mnie
Katkak 18:45, 26 wrz 2015

O matko, Irenko te firletki i lawenda wyglądają bajecznie . Coś niesamowitego po prostu
lilia 19:26, 26 wrz 2015

Irenko, a siewki jeżówki od kiedy rosną, albo raczej kiedy się posiały?
Kotek cudny , coś dla mnie.
Milka 20:15, 26 wrz 2015

Basilikum napisał(a)
roza z piegami sliczna
werbeny od Cibie zakwitly

To Ice Lady.
Ciesze sie bardzo
20:17, 26 wrz 2015
czytam o winogronach...też miałam nadmiar od sąsiadów ...wrzuciłam do sokowirówki dodałam jabłka ...super sok!
Milka 20:21, 26 wrz 2015

Jana napisał(a)
Zachwycam się Twoim ogrodem, bardzo mi się podoba, zaczęłam czytać Twój wątek od początku (zejdzie mi do końca życia) i zauważyłam dwa miłorzęby, wydaje mi się, że nie są szczepione, to prawda? Jeśli tak to czy jesteś z nich zadowolona i jak szybko rosną? Widzę, że posadziłaś je w bliskiej odległości, nie boisz się, że urosną? Pomysł by każdy członek rodziny miał swoje drzewo też jest bliski mojemu sercu

Jana bardzo sie ciesze, ze ci sie podoba, ale martwie sie, ze jednak czytasz, to katorga
Nie, te milorzeby, to beda wielkie drzewa, maz widzial tak posadzone w Łańcucie i tak chcial tez i zrobil. Dolem podcinamy, rosna szybko, po 4 latach maja okolo 4,5m. Sa piekne. Mam tez milorzeby Mariken, szczepione na pniu.
Ciesze sie, ze pomysl z drzewami tez do ciebie przemawia, nasze zycie jest krotkie, a mam drzewa, co i 1000lat przezyja