Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

grupa_trzyma... 15:22, 09 paź 2012

irena_milek napisał(a)

a amorek bez majtek, to się ukrywał!

amorek bez majtek jest cacy, tak? A na widok marchewki na moim wątku, to wszystkim mowę odjęło, że niby taka nieprzystojna jest...
Evchen 15:27, 09 paź 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

a amorek bez majtek, to się ukrywał!

amorek bez majtek jest cacy, tak? A na widok marchewki na moim wątku, to wszystkim mowę odjęło, że niby taka nieprzystojna jest...

Aga.. no to załóż marchewce majciuchy
grupa_trzyma... 15:32, 09 paź 2012

oczywiście...amorek niech założy pierwszy
Joaska 15:46, 09 paź 2012

Piękna jesień u Ciebie i po uśmiechu widać że wcale Ci ona nie przeszkadza
eliza3 16:30, 09 paź 2012

Irenko witam popołudniem. Zdjęcia ogrodu pięknie jesiennie. Klon imponujący, ale róża to faktycznie chmur chce sięgnąć Moja tez wyrosła, ale nie tak
Aniołek z winogronami pięknie wygląda, och, wakacje mi się przypomniały... winnice, wino...
Gabriela 16:39, 09 paź 2012

Irena, ja za Tobą nie nadążam w żaden sposób.
Widzę i notuję: ślicznie przebarwione dzikie pnącze, dzikie wino, kto je tutaj siał, hej dziewczyno...
Cudnie żółte chryzantemy w takiej masie. No i winogrona.
Milka 17:22, 09 paź 2012

Karolina, oj przydałabyś się u mnie, w końcu ktoś by może się uporał z moim obfitym zbiorem a czemu nie możesz mieć takich wielkich Chopin, może tu takie urosły, bo tam się taki kompostownik robił kilka lat i chyba wartości odżywczych dużo

Zuzia, dzięki, te kolory mnie urzekły! i nawet uśmiech wywołały

Aguś/ Grupo...mnie nie odjęło, pośmiałam się, i nadal uśmiecham na ich wspomnienie; mojemu amorkowi chyba tez barchanki trza założyc, marznie bidulek

Joasiu, niby nie cierpimy tej jesieni, ale kilka fajnych rzeczy w niej jest

Eliza, , fajnie, ze wakacje ci się przypomniały no winko byłoby i z tych, ale do ciebie musiałyby dotrzeć winogrona...pozdrawiam

Gabrysiu, posadziłam winobluszcz w jednym miejscu, a teraz już jest wszędzie, cóż więcej liści do grabienia ale dla tych kolorów warto; winogrona wyjątkowo obrodziły, a rok temu prawie wcale, czyli tak co 2 lata jest olbrzymi wysyp, całe szczęście, buziam
Kindzia 17:58, 09 paź 2012

To Chopin tak rośnie??????????? Czy tylko u Ciebie tak? Mam go na środku długiej różanki. Nie będzie tam pasował taki wielki!
Milka 18:02, 09 paź 2012

na początku rosły normalne, duże liście, wielkie kwiaty, a potem jak ruszyły, to oprócz jednej ( kupowałam 5) wszystkie takie giganty i teraz ciekawa jestem, w którym miejscu je na wiosnę przyciąć?
Kindzia 18:04, 09 paź 2012

irena_milek napisał(a)
na początku rosły normalne, duże liście, wielkie kwiaty, a potem jak ruszyły, to oprócz jednej ( kupowałam 5) wszystkie takie giganty i teraz ciekawa jestem, w którym miejscu je na wiosnę przyciąć?

Ania od róż będzie wiedziała.