Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

hanka_andrus 11:46, 29 lis 2015

U nas pod ratuszem tez się otworzyło świąteczne miasteczko. Ale pogoda nie sprzyjająca, poczekam na bezdeszczową. Świetnie wyglądałaś, Twoja uroda obroni się wszystkim wichrom!
Anda 12:15, 29 lis 2015

Bardzo fajny jarmark i radosne fotki Aż nabrałam ochoty na odwiedzenie tutejszego
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
rozajerycha 12:20, 29 lis 2015

Zapracowana,szczęśliwa.Trzymaj się zdrowo Irenko.
Wrzuć zdjęcie tego sławnego kotka
Chyba ,że gdzieś przeoczyłam wśród tylu fajnych zdjęć.
kamila66 12:26, 29 lis 2015

Super foteczki Irenko Twój uśmiech przesyła pozytywne fluidy

Jarmark i u nas jest co roku przed Wigilią
Kasztanów jeszcze nie było, chętne bym spróbowała
Jana 12:50, 29 lis 2015

Od razu mi się przypomina krakowski jarmark, dawno już nie byłam...
Kasya 13:05, 29 lis 2015

Fotki z jarmarku obejrzalam bardzo mi sie podoba
Chociaż wewnętrznie trochę sie buntuje przeciwko świątecznym dekoracjom przed Andrzejkami
malgorzata_s... 13:25, 29 lis 2015

Ale fajna relacja Lubię się poplątać między budkami,postać popatrzeć, nawet ten dym lubię Mogę nic nie kupić ale oczy nakarmić
Milka 14:54, 29 lis 2015

Cieszę się, że w sezonie ogorkowym tez cos mamy nasze forum, jak rodzina, po sezonie mozemy pobajdurzyc o innych sprawach
Wiazemy trawy....z duzymi masakra, czesc tniemy, wiosna sie okaze placz czy smiech...
Pogoda fajna
My, ja 2 buraki w ogrodzie, ubrani, jak na Sybir
Basilikum 14:54, 29 lis 2015

mhhm Wroclaw piekny Jarmark swiatowej klasy
ja bylam w tym roku juz w Regensburgu i tuz tuz kolo slynnego Norymbeskiego ale go nie widzialam, nie bylo jak niestety.
Za tydzien bede sama sprzedawac na takim lokalnym jarmarku. Mamy z kosciola stoisko. No i w sobote jedziemy znow do Regensburga i chce odwiedzic Thurn und Taxis
Kasik 15:18, 29 lis 2015

Milka napisał(a)
Cieszę się, że w sezonie ogorkowym tez cos mamy nasze forum, jak rodzina, po sezonie mozemy pobajdurzyc o innych sprawach
Wiazemy trawy....z duzymi masakra, czesc tniemy, wiosna sie okaze placz czy smiech...
Pogoda fajna
My, ja 2 buraki w ogrodzie, ubrani, jak na Sybir

Dobrze, że nie pada i możesz dalej buszować w ogrodzie. Trawom nic nie będzie, a na pewno płaczu po nich.
U mnie wiankowanie przerwała codzienność tego niekiedy okrutnego świata. Wyobraź sobie, że ktoś wlazł do mieszkania moich rodziców i ich okradł. Mama była w kościele, a tato nie słyszał w swoim pokoiku; drzwi były otwarte- 11 godzina w dzień. Zabrali komórkę i wszystkie klucze- do samochodu, garażu, piwnicy i do domu. Masakra jakaś- ręce bym przy samej d-pie..