Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Martek 14:00, 05 sty 2013

No to kochane z takim tankowaniem to pewnie i ja bym na tych nartach zjechała )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
JulkAd 15:35, 05 sty 2013

Pozdrawiam poświątecznie, wszystkiego dobrego w Nowym Roku i buziaki zostawiam
Krys 11:11, 06 sty 2013

Irenko zostawiam pozdrowienia
Milka 16:49, 06 sty 2013

EPODLAS napisał(a)
Witaj Irenko, kolorowo u ciebie. Coraz bardziej tęsknimy do kolorów, ba na dworze szaro buro, chociaż u nas całkiem ciepło. Przynajmniej już nie pada.

U nas Bożenko też buro i cały czas pada, ale ciepło i co najgorsze tulipany ruszyły i róże!!!
i widać, że już ciut dłuższy dzień
Milka 16:50, 06 sty 2013

kasik778 napisał(a)
Na Gardenię chętnie bym pojechała, szkoda, ze to tak daleko (dla mnie) Irenko pozdrawiam

Kasiu gratuluję avatarka

pomyśl, może jednak ci się uda dojechać, będzie na pewno fajnie....ja jadę!
Milka 16:53, 06 sty 2013

Konstancja30 napisał(a)

Irenko... faktycznie do wspominek dojdzie spotkanie na nartach... i to będzie śmiesznie nie z powodu nart, ale z tej ilości procentów co dziewczyny chcą przytachać..... ja faktycznie przywiozę tylko alkomat i alcaprim... I też zaraz zmykam..

nic nie wiem o procentach...chyba w tajemnicy to trzymają...ale ja przytacham winko z moich winogron, w końcu jest, bo Waligóra zrobił! ja tylko owoce zbierałam 10 godzin!
też na moment jestem...zaraz ruszam w trasę! ale zaglądam na minut 5, bo o mnie zapomnicie!!

kiedyś przy okazji "milionów" cebulek wtykanych ogrodowiskowo w grunt Madżenka wyliczyła tak (szukałam godzinę w swoim wątku !!! )

"Współczynnik korelacji ilości cebul z wizualnym efektem wiosennym jest co najmniej na poziomie 0,9
Biorąc pod uwagę dominantę ogrodowiskową na poziomie 100 cebul estymowany efekt ogólnonarodowy osiągnie wartość oczekiwaną na poziomie holenderskim....
"

w takim razie ja poproszę o wyliczenie takiego współczynnika w temacie miodowo-cytrynowym ... że o winku nie wspomnę ... bo bardzo jestem ciekawa czem to drugim my mamy szansę zostać ???

Irenko nie zapomnimy ... nie ma mowy ... buziam bo dziś ja muszę zniknąć ... dom wzywa )))

no nic tylko Madżenkę do tej wyliczanki trzeba zaciągnąć, już ona coś wymyśli z tymi procentami, korelacją i innymi nam nieznanymi możliwościami
jak dom woła, nie da się inaczej, jak uciec z forum
Milka 16:54, 06 sty 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Widzę, że po mału w wątkach krystalizują się spotkania na ten rok, o Waszych nartach już dawno czytałam, u Danusi chyba Pęchcin na wiosnę się pojawił, a u Ciebie widzę Gardenię, będzie później co ogladać na zdjeciach
Pozdrawiam

oj będzie

a ja już w pełni do nart przygotowana, strój jest, ciepłe odzienie na ognisko też...oby tylko śnieg był, bo leje i wszędzie czarno....byłam w Kotlinie jeleniogórskiej, po prostu zielono!!

Ewelinko planuj wypad z nami.sezon rusza!
Milka 16:55, 06 sty 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
czy ktoś mógłby mnie oświecić w temacie panierki? Zagubiłam się....kilka dni mnie nie było i nie kumam czaczy. Z góry dziękuję.

ha, ha, ta panierka mnie ubawiła i Ani spodnie na gumkę!
Milka 16:56, 06 sty 2013

jotka napisał(a)
Wczoraj u Madżenki - strona 161 Madżenka nie chciała soute, a ja jej radziłam bez panierki

Jolu, szalejesz!!! co też innym razem doradzisz, aż strach myśleć!
Milka 16:56, 06 sty 2013

Gardenarium napisał(a)

Witam!
Widzę, że po mału w wątkach krystalizują się spotkania na ten rok, o Waszych nartach już dawno czytałam, u Danusi chyba Pęchcin na wiosnę się pojawił, a u Ciebie widzę Gardenię, będzie później co ogladać na zdjeciach
Pozdrawiam

Jest wątek o spotkaniach, wstawiajcie tutaj

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2654-harmonogram-spotkan-i-wyjazdow-ogrodowiska-w-2013

Danusiu, jak to dobrze, że czuwasz...teraz juz pewne że ruszamy!!