Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 16:12, 04 sty 2013

jotka napisał(a)
U mnie pada znowu od rana jedyny pożytek, że rh nie trzeba podlewać
pozdrawiam

Jolu u nas też, nawet jak nie zaglądam w okno, widzę..
powiem, ze to wielki zysk, że tak gratisowo się same podleją, póki co nie liczą nam podatku od deszczu...ale już się przymierzają!!
buziaki, mimo to życzę cudownego dnia
Milka 16:13, 04 sty 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Irenka, ty na wiosnę nie czekaj. Bier Waligórę pod pachę i w drogę!
Muszę Ci bardzo, ale to bardzo podziękować za karmnik. Co ja mam za cyrk za oknem. Najpierw cisza. Zero ptaków, zero ruchu...od niechcenia tylko rzucały okiem w przelocie i już ich nie było. Myslę sobie, olały moją stołówkę. Trudno. A takie chciałam zrobić zdjęcia dla Ciebie w podzięce. Ale ptaszyska miały to gdzieś. Dopiero od niedawna, nieśmiało zaczęły zaglądać. Powoli, nieśpiesznie rozpoczęły biesiadę. A dziś tu się zleciało chyba pół ptasiego powiatu. Takie Ptasie Ogrodowisko. Próbowałam zrobić zdjęcia ale mój aparat kiepsko sie spisuje i kiedy ja robię "cyk" ich już nie ma. Pewnie trzeba coś ustawić do zdjęć w ruchu. Nie wiem, nie znam się. Ja analogowy szaraczek jestem w cyfrowym świecie. Zobaczę co wyszło i postaram się coś wgrać. W każdym razie Irenka! Dzięki....taki mały karmnik a tyle radochy!

ale się cieszę a ja drugi szaraczek...ptaków mnóstwo, a fot zero
buziam i wpadniemy
eliza3 16:29, 04 sty 2013

Zaglądam Irenko z pozdrowieniami, byłam na wątku wspomnieniowym, ubawiłam się... historyjka z horti jak bezy bardzo zabawna i bardzo kobieca... cudniasta
Gardenarium 16:40, 04 sty 2013

irena_milek napisał(a)

ZAPRASZAM, ZAPRASZAM W MOJE STRONY W LUTYM

Irenko, a ja poprosze Twój przepis na nadazanie za wątkami. Jak TY TO ROBISZ?

Moniko, chyba się wybierzemy!!...oj, ten mój portfel ucierpi, jak zobaczę te cuda w lutym!!
teraz już nie nadrobię, praca mnie zdominowała całkowicie, nawet nie powoinnam zaglądać, ale tyle się dzieje!!!
pozdrawiam

O Gardenii to już wpisałam w spotkania w Nowym Roku

Instagram Ogrodowiska
dorkow0 17:06, 04 sty 2013

Witaj Irenko... Serdeczności przesyłam i donoszę, że u mnie pada, wieje i jest zimnica... Ale w wątku kolory energetyczne, zapraszam...
Milka 17:29, 04 sty 2013

eliza3 napisał(a)
Zaglądam Irenko z pozdrowieniami, byłam na wątku wspomnieniowym, ubawiłam się... historyjka z horti jak bezy bardzo zabawna i bardzo kobieca... cudniasta

Elizo, to dzięki Danusi tak się bawimy, ten wątek to strzał w 10!!
a za [pochwały dzięki, fajny Finka dała komentarz, oj szelma
pozdrawiam, znowu wskoczyłam na minut 5!!!
Mala_Mi 17:30, 04 sty 2013

irena_milek napisał(a)

Muszę Ci bardzo, ale to bardzo podziękować za karmnik. Co ja mam za cyrk za oknem. Najpierw cisza. Zero ptaków, zero ruchu...od niechcenia tylko rzucały okiem w przelocie i już ich nie było. Myslę sobie, olały moją stołówkę. Trudno. A takie chciałam zrobić zdjęcia dla Ciebie w podzięce. Ale ptaszyska miały to gdzieś. Dopiero od niedawna, nieśmiało zaczęły zaglądać. Powoli, nieśpiesznie rozpoczęły biesiadę. A dziś tu się zleciało chyba pół ptasiego powiatu. Takie Ptasie Ogrodowisko. Próbowałam zrobić zdjęcia ale mój aparat kiepsko sie spisuje i kiedy ja robię "cyk" ich już nie ma. Pewnie trzeba coś ustawić do zdjęć w ruchu. Nie wiem, nie znam się. Ja analogowy szaraczek jestem w cyfrowym świecie. Zobaczę co wyszło i postaram się coś wgrać. W każdym razie Irenka! Dzięki....taki mały karmnik a tyle radochy!

buziam i wpadniemy

Milutka też mi przysłała 3 takie karmniki.... i też pół powiatu u nas sie stołuje ... M nawet wszystkich rewnianych nie rozstawił w tym roku, bo te wiszące sprawdzają się bardzo dobrze
W takim razie więcej szczęśliwych posadaczek Irenkowych karmniczków na forum jest..

A Irenka w historyjce wspomnieniowej REWELACYJNA
Milka 17:30, 04 sty 2013

Gardenarium napisał(a)

ZAPRASZAM, ZAPRASZAM W MOJE STRONY W LUTYM

Irenko, a ja poprosze Twój przepis na nadazanie za wątkami. Jak TY TO ROBISZ?

Moniko, chyba się wybierzemy!!...oj, ten mój portfel ucierpi, jak zobaczę te cuda w lutym!!
teraz już nie nadrobię, praca mnie zdominowała całkowicie, nawet nie powoinnam zaglądać, ale tyle się dzieje!!!
pozdrawiam

O Gardenii to już wpisałam w spotkania w Nowym Roku

Danusiu, zbankrutuję, jak zacznę wszędzie bywać
kiedy tu pracować?
ale już poczytałam, co tam wymodziłaś nam na wiosnę

i dzięki za ten humorystyczny wątek, ja tez cosik mam do dorzucenia
Milka 17:31, 04 sty 2013

dorkow0 napisał(a)
Witaj Irenko... Serdeczności przesyłam i donoszę, że u mnie pada, wieje i jest zimnica... Ale w wątku kolory energetyczne, zapraszam...

Dorotko, jak się tylko ciut wyrobię...zajrzę..teraz tak z wyrzutami sumienia tu siedzę!!
buziam i obiecuję zajrzeć po kolorki
Milka 17:33, 04 sty 2013

asc napisał(a)

buziam i wpadniemy

Milutka też mi przysłała 3 takie karmniki.... i też pół powiatu u nas sie stołuje ... M nawet wszystkich rewnianych nie rozstawił w tym roku, bo te wiszące sprawdzają się bardzo dobrze
W takim razie więcej szczęśliwych posadaczek Irenkowych karmniczków na forum jest..

A Irenka w historyjce wspomnieniowej REWELACYJNA

Aniu...ty też!! wszystkie te wspominki bomba!

za za rok będą nowe..z nart, jak leżę i kwiczę na stoku, bo wiem, że śnieg jest!
a ptaki niech się stołują i na zdrowie i uciekam, buźki Aniu