Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Mala_Mi 18:28, 06 sty 2013

No to już wiem jakiego stroju szukać na stoku..... ale pamiętaj białe zobowiązuje.... o wywrotkach nie mam mowy....
To tak na pocieszenie dla Izy Moje czerwone dalej się nie zapinają...... ale nowych nie kupię.. te swoje lubię.. i ta oczotegliwa czerwień.... takich drugich nie ma

Irenka BOMBA Uwielbiam jak jest jakiś kolor widoczny i wyróżniający na stoku, bo z daleka moja ślepota może wypatrzeć tych co chcę wypatrzeć

Iza niebieski, ja czerwony, Ircia biały...

Kurcze.. i strój kąpielowy trzeba wyszukać..... ale strój już na gumkę jak spodnie trudno zapiąć...
Konstancja30 18:31, 06 sty 2013

irena_milek napisał(a)

o cholera !!! ... nie jadę normalnie

ja ci dm nie jadę...z kim będę jeździć na dziecięcym stoku, no z kim, jak wszyscy wprawni narciarze!!
a tak damy radę!!!

))) kombinuje co to ten pług ... i wychodzi na to, że ja tylko pług robię
Milka 18:32, 06 sty 2013

Aniu...ty musisz mieć na nas oko...więc i kolor musowy!!

te twoje czerwone mnie się tez podobają no i kask jakiś masz superaśny...mierzyłam kask, normalnie czułam się jak głucha i ciążył na głowie, że równowagi na nartach nie utrzymam...

wiesz co...stroju też nie mam!...chyba my w basenie skończymy błotnym raczej...jak ten śnieg nie dowali!!
ka1sia 18:33, 06 sty 2013

Iza
dziewczyny, ale te kąpielowe też pokażecie???
Milka 18:34, 06 sty 2013

Konstancja30 napisał(a)

o cholera !!! ... nie jadę normalnie

ja ci dm nie jadę...z kim będę jeździć na dziecięcym stoku, no z kim, jak wszyscy wprawni narciarze!!
a tak damy radę!!!

))) kombinuje co to ten pług ... i wychodzi na to, że ja tylko pług robię

czyli wiesz...co zacz ten pług...no możemy jeszcze na krechę pojechać...chyba na łagodnym stoku się nie zabijemy...a adrenalina w górę pójdzie!!
widziałam...ty jechałaś! nie pługiem...
Milka 18:35, 06 sty 2013

ka1sia napisał(a)
Iza
dziewczyny, ale te kąpielowe też pokażecie???

ba...pewnie, że tak Kasiu, w saunie będzie tak parować, że wszelkie mankamenty niewidoczne będą!!
czyli te panierki
Magda70 18:36, 06 sty 2013

irena_milek napisał(a)
Aniu...ty musisz mieć na nas oko...więc i kolor musowy!!

te twoje czerwone mnie się tez podobają no i kask jakiś masz superaśny...mierzyłam kask, normalnie czułam się jak głucha i ciążył na głowie, że równowagi na nartach nie utrzymam...

wiesz co...stroju też nie mam!...chyba my w basenie skończymy błotnym raczej...jak ten śnieg nie dowali!!

Soute będzie? znów? hahahaha
Milka 18:37, 06 sty 2013

będzie..., no cuś musi być, jak nie to ...to inne
Milka 18:38, 06 sty 2013

dorkow0 napisał(a)
Irenko, widzę, że przygotowania trwają na całego... Bawcie się dobrze i pokazujcie jak szalejecie...

grunt, to dobra zabawa!!...jakoś trzeba dotrwać do wiosny!! a ja szalona w deszczu chwasty rwałam!!

i moje wrzosy dalej jakby kwitną?

dziewczynki...uciekam nadrabiać zaległości...jutro was wyczytam!!

Mala_Mi 18:43, 06 sty 2013

To cytat ze strony Czarnej Góry

Szanowni Państwo w CZARNEJ GÓRZE króluje ZIMA!!! W nocy temperatura spada poniżej zera, na dzisiejszą noc spodziewany jest mróz - 4 i zostanie uruchomiony system nasnieżania. Z nieba dziś sypał śnieg i zapowiadane sa kolejne jego opady na jutrzejszy dzień!!! Serdecznie Zapraszamy!!!

Nie panikujemy....... Warunki bardzo dobre....... A się oziebia... i ma sypać w górach ...... stronka z wyciągiem otwarta u mnie non stop