Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 12:46, 16 sty 2013

anipla napisał(a)
Myślałam ,że jak Miłkowo od dechy do dechy przeczytam, to się odezwę....ale to by wieki trwało....Buziaki zostawiam i dziękuję że zaglądasz
Ps. dodatkowe fotki "dubelka " wstawiłam

Daj sobie spokój, kuknij na wizytówkę i na bieżąco ...nikt nie dał by rady! ja też na początku, tylko kilka wątków od deski do deski zaliczyłam, potem się poddałam!
pozdrawiam
Urszulla 12:49, 16 sty 2013

dobrze Irenko że masz wizytówkę....ale koniecznie musisz ją odświeżyć o nowe bonsai-e. Takie porónanie byś zrobiła...było/jest
Milka 12:49, 16 sty 2013

Urszulla napisał(a)
Irenko...na kawę przyszłam do Ciebie......już nie mogę doczekać tej wiosny...........albo nawet tego żeby wpaść do kwiaciarni. Mam taką hurtownię kwiatów itp. którą chcę odwiedzić....rozeznać ceny. Mój e-M. bierze auto i go w tym tyg. nie ma....a na dodatek ten śnieg .....znowu przybita w domu

Na szczęście Dzień Babci w poniedziałek....więc jakiś kwiatek wiosenny, coś małego dla Babci i cioci Babci , a przy okazji dla siebie kupię ... żeby w domu cieszyło.

Ula, ja się wystraszyłam, ponoć i do -20!! ale puch jest, a my jakoś damy radę...wesoło tu, chociaż i mnie brakuje ogrodu, zaczynam tyć, tak mnie eM. dokarmia!!
skoro twój ma wyjazd, spokojnie wykorzystasz czas na planowanie, dobór roślin, kompozycje wiosenne itd.
kwiaciarnia rewelacyjny pomysł...żonkile, hiacynty i inne podpędzane cebulki i wiosna na parapecie
Milka 12:50, 16 sty 2013

dubelek
kwiatuch wstawię
Urszulla 12:52, 16 sty 2013

A tak ...damy redę Irenko....od listopada minęło 2,5 mies. ....a teraz jeszcze tylko jeden

Kwiatek nastojowy...wiosenna żółć
Milka 12:53, 16 sty 2013

Urszulla napisał(a)
dobrze Irenko że masz wizytówkę....ale koniecznie musisz ją odświeżyć o nowe bonsai-e. Takie porónanie byś zrobiła...było/jest

wiem, muszę nad nią popracować, ale jakoś nie mam natchnienia
Milka 12:54, 16 sty 2013

Urszulla napisał(a)
A tak ...damy redę Irenko....od listopada minęło 2,5 mies. ....a teraz jeszcze tylko jeden

Kwiatek nastojowy...wiosenna żółć

ach, jak to optymistycznie brzmi
obmyślam rabaty angielskie...chociaż pewnie i tak w nich będzie widać mój charakter, mniej angielski
Urszulla 12:54, 16 sty 2013

to może jak wiosną ruszą cebulki dojdą foty i latem rabatę angielkę wystrzelisz....to będzie nowy materiał gotowy

A propos angielskiej wymyśliłaś coś jakie kolory?
Milka 13:00, 16 sty 2013

biegam po stronie, którą wrzuciła zeta...ale tego tam jest!!!

1. wersja; fiolet, biel i róż i zieleń
2. wersja; ognista czerwień, biel, szarości
konstrukcja zimozielona z laurowiśni

no i ciut pozmieniam 4 rabaty po prawej stronie gdzie tamaryszki i przesadzanie!
planów też mam sporo, tak jak pomysł na świeżo się rodzi ..już bym biegła i chciała to zrobić!
Urszulla 13:01, 16 sty 2013

Irenko...żółty to wdzięczny wiosenny....jak Danusia pokazuje z białym i zielonym i niebieskie dodatki super wygląda....jakbyś podsadziła takiego zielonym bluszczem zwisającym....miodzio