Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Martek 20:29, 15 sty 2013

Miła moja wiem i jestem bardzo wdzięczna za to,że jesteś i ,że są inne fajne dziewczyny.
Za każdą dobrą myśl wczorajszy uśmiech )))))))))))))Nocny,nieprofesjonalny bez pomady na ustach i nieco zdegustowanej fryzurze ))))))))))
anipla 11:34, 16 sty 2013

Myślałam ,że jak Miłkowo od dechy do dechy przeczytam, to się odezwę....ale to by wieki trwało....Buziaki zostawiam i dziękuję że zaglądasz
Ps. dodatkowe fotki "dubelka " wstawiłam
Milka 12:26, 16 sty 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Niektóre zdjęcia nie ogród a niemal park przedstawiają

Basiu, to ta moja konstrukcja zielona,,
Milka 12:28, 16 sty 2013

bociek napisał(a)
Irenko, spoznione gratki na 400 po raz kolejny

Ladnie Ci w tym perlowym kozuszku I nie tylko
Mowisz, ze narty sliskie skubane??? Mysle, ze pieknie jezdzilas, bez dwoch zdan, pozycje narciarska masz pierwsza klasa

Zimno u Ciebie, jeszcze tylko 1,5 miesiaca do marca i bedzie sie dzialo

dzięki Boćku jak krótko brzmi te 1.5 w zapisie a narty patrz nie nasmarowane do ślizgu były, a takie śliskie!! no bo z jakiego powodu te odpoczynki na stoku w pozycji leżącej
Milka 12:29, 16 sty 2013

Tess napisał(a)
Irenko, u Sebka dałaś link do katalogu kwiatów. Czy już kupowałaś w tego sprzedawcy? Ładne ma te sadzonki?
Chcę kilka roslin nabyć, ale po moim poprzednim kupowaniu przez net trochę się zraziłam...
Ale od sprawdzonego i poleconego mogłabym kupić.

Piękny zimowy ogród pokazałaś.
I gratulacje spóźnione z okazji kolejnej setki (rany, jak Ty pędzisz...)

Buziam

Tess, kupowałam już u nich i byłam zadowolona, do tego dodają gratisy i jakieś rabaty..u ciebie podałam stronkę..
dzięki za gratki...pędzę, bo nartki mam na nogach.
Milka 12:31, 16 sty 2013

ka1sia napisał(a)
Irenko, wulkanie energii i radości ależ miło było na Was popatrzeć Wspaniałe spotkanie, mam nadzieję, że na jakieś następne i ja się załapię Machałam do komputera jak głupia, rodzinka miala prawdziwy ubaw Pozdrawiam Cię serdecznie, Kasia

ha, ha...chciałabym zobaczyć rodzinkę, jak patrzą na ciebie
było super, ale widziałaś na filmikach, dziewczyny wspaniałe!!
Milka 12:32, 16 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Irenko buziam. Piękną mamy zimę

piękna,..ale ja po twojej organizacji wypadu, nic tylko znowu chcę na narty...sprawdzam warunki w Rzeczce, bo blisko..
poproszę namiary na te ostatnie donice

i co już planujesz nam wyjazd? buziaki
Urszulla 12:33, 16 sty 2013

Irenko...na kawę przyszłam do Ciebie......już nie mogę doczekać tej wiosny...........albo nawet tego żeby wpaść do kwiaciarni. Mam taką hurtownię kwiatów itp. którą chcę odwiedzić....rozeznać ceny. Mój e-M. bierze auto i go w tym tyg. nie ma....a na dodatek ten śnieg .....znowu przybita w domu

Na szczęście Dzień Babci w poniedziałek....więc jakiś kwiatek wiosenny, coś małego dla Babci i cioci Babci , a przy okazji dla siebie kupię ... żeby w domu cieszyło.
Milka 12:43, 16 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
Irenko a kto to zostawia kuflika w samej doniczce na dworze ?, przecież to delikatna roslina.

Bożenko...było ciepło, wyglądał dobrze, potem nagle zimno i nie zdążyłam...cóż..wiosną wyjdzie, co i jak
Milka 12:45, 16 sty 2013

Martek napisał(a)
Miła moja wiem i jestem bardzo wdzięczna za to,że jesteś i ,że są inne fajne dziewczyny.
Za każdą dobrą myśl wczorajszy uśmiech )))))))))))))Nocny,nieprofesjonalny bez pomady na ustach i nieco zdegustowanej fryzurze ))))))))))

Marta, wg mnie wygląd ma drugorzędne znaczenie, najważniejsze, że mamy fajne dziewczyny, z humorem, polotem i mamy okazję je znać, a ty w grupie tych fajnych dziewczyn jesteś