Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 12:25, 15 sty 2013

do czasu moja droga...poznasz
jotka 12:59, 15 sty 2013

Wszystko widziałam Irenko i jestem pełna podziwu Nawet nie zazdroszczę, bo lubię się cieszyć radością innych ...
Emanujesz wspaniałą energią i czas do wiosennych prac szybkie Ci minie
Urszulla 13:07, 15 sty 2013

Irenko....dobrze wyjazd na Ciebie podziałał...nabrałaś nowej energii.
....i widzę nadrabiasz forum....czy to choroba internetowa (tak mój M. mówi)....
.....ja w tym tygodniu też .....hulaj dusza bo całymi dniami nikt mi nie przeszkadza...no chyba że mały musi pograć w gry a komputerze
Milka 13:16, 15 sty 2013

jotka napisał(a)
Wszystko widziałam Irenko i jestem pełna podziwu Nawet nie zazdroszczę, bo lubię się cieszyć radością innych ...
Emanujesz wspaniałą energią i czas do wiosennych prac szybkie Ci minie

Jolu...machałyśmy do ciebie
I to jak szybko minie...czytałam u Bogdzi, już zaszalała i mnie pokusa bierze na te lilie giganty
eliza3 13:17, 15 sty 2013

Witaj Irenko, przyjmij ode mnie spóźnionego kwiatka na czwartą setkę, niestety nie mogłam wcześniej, bo choroba mnie rozłożyła na cały weekend. Dopiero dzisiaj mam siłę pochodzić po wątkach i zobaczyć co się działo na O. gdy ja leżałam plackiem, a działo się dużo z tego co przeczytałam u Ciebie.

Milka 13:23, 15 sty 2013

Urszulla napisał(a)
Irenko....dobrze wyjazd na Ciebie podziałał...nabrałaś nowej energii.
....i widzę nadrabiasz forum....czy to choroba internetowa (tak mój M. mówi)....
.....ja w tym tygodniu też .....hulaj dusza bo całymi dniami nikt mi nie przeszkadza...no chyba że mały musi pograć w gry a komputerze

Ula...nie tylko nabrałam, ale nabrałam ochoty na więcej wypadów narciarskich

co do forum...kochana, to już uzależnienie, nie da się nie zajrzeć!!!
to hulaj duszo, póki się da
Milka 13:28, 15 sty 2013

eliza3 napisał(a)
Witaj Irenko, przyjmij ode mnie spóźnionego kwiatka na czwartą setkę, niestety nie mogłam wcześniej, bo choroba mnie rozłożyła na cały weekend. Dopiero dzisiaj mam siłę pochodzić po wątkach i zobaczyć co się działo na O. gdy ja leżałam plackiem, a działo się dużo z tego co przeczytałam u Ciebie.

Elizo, dzięki i kuruj się!! już chyba drugi raz cię dopadła choroba...
dzięki za kwiatki, a działo się dużo, bo było spotkanie, albo jak dziewczyny piszą, taniec czarownic
beta 14:01, 15 sty 2013

Irenko Kochana co tu dużo pisać, jesteś niesamowita, jak promyk słoneczka zawsze uśmiechnięta i radosna uśmiecham się i ja do Ciebie relacja ze stoku rewelacja!! dobrze że swój strój narciarski pokazałś wcześniej to znalazłam Cię bez problemu oglądałam filmiki i się śmiałam pod nosem

i oczywiście gratki z okazji 400 stronek
Milka 14:01, 15 sty 2013

Rano wyskoczyłam i pstryknęłam zimę...Pani Zima tez piękna, ale zimna

hortensja pnąca

Milka 14:03, 15 sty 2013

beta napisał(a)
Irenko Kochana co tu dużo pisać, jesteś niesamowita, jak promyk słoneczka zawsze uśmiechnięta i radosna uśmiecham się i ja do Ciebie relacja ze stoku rewelacja!! dobrze że swój strój narciarski pokazałś wcześniej to znalazłam Cię bez problemu oglądałam filmiki i się śmiałam pod nosem

i oczywiście gratki z okazji 400 stronek

Beatko dzięki...z tych filmików, też się uśmiałam