Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 11:41, 04 lut 2013

migawki z ogrodu...a ja chyba na blond się muszę przerobić, jakoś te blondynki do Waligóry pasują
piękne brzozy i oliwnik, ma tylko 4 lata, a taki wielki i piękny!

mira 11:44, 04 lut 2013

czuję powiew Toskanii - Irenko musisz do tego ogrodu i znajomych wybrać się wiosną - oj tęsknię za kolorami
Eve 11:45, 04 lut 2013

Witaj Irenko

Bardzo dziękuję za wizytę u nas i miłe słowa, które napisałaś

Spotkanie było super, no bo jakie miało być jeśli była tam Irenka ze swoim sympatycznym Waligórą?

100% optymizmu i radości życia to cała Irenka Oczywiście udaje jej się to wszystko przenieść na osoby z którymi się spotyka Tak więc spotkania z nią jak same wiecie to sama przyjemność

Oczywiście obgadaliśmy plany ogródkowe, a dyskusja przy wspaniałym winie to jest to!
Nawet nie wiecie jakie pyszne winko zrobił Waligóra! Tego nie da się opisać !
Zapach winogron jakie jedliśmy w ogrodzie Irenki, tak samo pachnie! Nie wiem jak Zygiemu udało się zatrzymać w winie ten cudowny zapach, może powinien zacząć wytwarzać perfumy?
Kolor słomkowy, winogronowy bardzo przejrzysty
Smak, rewelacja! Zakochaliśmy się w tym winie i już zapisaliśmy się na produkcję przyszłoroczną, nawet zaoferowaliśmy się do pomocy przy zrywaniu, z tego co słyszeliśmy, Irence zajęło to mnóstwo czasu bo zrywała pojedyncze owocki, żeby nic nie zanieczyszczało wina.
Wino w 100% ekologiczne, bez siarczanów, pycha Więcej reklamować nie będę bo kto będzie miał okazję spróbować niech czuje się wyróżniony, a ci którzy nie będą mieli okazji, niech wezmą przepis od Irenki i produkują sami

Uff, ale się rozpisałam

Dzięki jeszcze raz za przesympatyczną wizytę i możliwość degustacji wina Waligura

Milka 11:49, 04 lut 2013

mira napisał(a)
czuję powiew Toskanii - Irenko musisz do tego ogrodu i znajomych wybrać się wiosną - oj tęsknię za kolorami

oni zakochani w Toskanii...tu to znaleźli i ja to potwierdzam, wyjątkowe miejsce
Milka 11:49, 04 lut 2013

[img
Milka 11:53, 04 lut 2013

Eve napisał(a)
Witaj Irenko

Bardzo dziękuję za wizytę u nas i miłe słowa, które napisałaś

Spotkanie było super, no bo jakie miało być jeśli była tam Irenka ze swoim sympatycznym Waligórą?

100% optymizmu i radości życia to cała Irenka Oczywiście udaje jej się to wszystko przenieść na osoby z którymi się spotyka Tak więc spotkania z nią jak same wiecie to sama przyjemność

Oczywiście obgadaliśmy plany ogródkowe, a dyskusja przy wspaniałym winie to jest to!
Nawet nie wiecie jakie pyszne winko zrobił Waligóra! Tego nie da się opisać !
Zapach winogron jakie jedliśmy w ogrodzie Irenki, tak samo pachnie! Nie wiem jak Zygiemu udało się zatrzymać w winie ten cudowny zapach, może powinien zacząć wytwarzać perfumy?
Kolor słomkowy, winogronowy bardzo przejrzysty
Smak, rewelacja! Zakochaliśmy się w tym winie i już zapisaliśmy się na produkcję przyszłoroczną, nawet zaoferowaliśmy się do pomocy przy zrywaniu, z tego co słyszeliśmy, Irence zajęło to mnóstwo czasu bo zrywała pojedyncze owocki, żeby nic nie zanieczyszczało wina.
Wino w 100% ekologiczne, bez siarczanów, pycha Więcej reklamować nie będę bo kto będzie miał okazję spróbować niech czuje się wyróżniony, a ci którzy nie będą mieli okazji, niech wezmą przepis od Irenki i produkują sami

Uff, ale się rozpisałam

Dzięki jeszcze raz za przesympatyczną wizytę i możliwość degustacji wina Waligura

Ewuś i co ja mam powiedzieć, po prostu powiem dziękuję
a do robótki oczywiście zapraszam, będzie szybciej i więcej
Milka 12:08, 04 lut 2013

przygoda z winem.......

Milka 12:12, 04 lut 2013

raj winogronowy....dużo musimy się uczyć...u nas królują chabazie!

Milka 12:16, 04 lut 2013

zagadka dla Bogdzi/ Bożenki
jak inaczej, to na całego

sobie chodzą.i się chowają, szczwane
Gardenarium 12:17, 04 lut 2013

Irenkuś, zazdraszczam spotkania toskańskiego Piszę się na winko
W zamian nalewka Piwnice Witka M.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies