Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Mala_Mi 08:03, 04 lut 2013

A ja nie lubię....
Wieloszka 09:22, 04 lut 2013

irena_milek napisał(a)
no i te szable...czy ja chciałam...nawet donice kupiłam do nich...i czy chciałam cięte hiacynty...

nawet mam cyklamen, a potrafię je zamęczyć, chyba jak nikt!

Hunterki to był hit dnia!!!!! Wymiatają!!!!
Irenko, dopiero na zdjęciach widzę, ile Ty wszystkiego nakupiłaś! Tak dreptałaś co chwilę z zakupami do auta i proszę - fotki pokazują jakie wspaniałe zakupy!!! Hiacynty w wazonie booskie! Szable super się prezentują - zobaczysz będziesz zadowolona, a szare donice bardzo pasują do Twoich wnętrz, ta na miniaturowe storczyki - idealna. I ta fikuśna na limonkowego storczyka też jak ulał
Widzę, że na szable jednak kupiłaś jeszcze donicę? Pokaż jej więcej - ładna jest! Ja na moje szable nie mogę znaleźć nic pasującego w rozsądnej cenie...
O cyklamena też się martwię - też niejednego załatwiłam Na razie stoi sobie na stole w jadalni, ale pewnie mu tam będzie za ciepło.
A jak spotkanie? Czekam niecierpliwie na fotki
Milka 10:46, 04 lut 2013

Ania..w Zwierciadełku, z reguły mniejsze dylematy

Marta...masz moja pochwalę, poniedziałek jest super, bop niebawem piątek, czy to nie ty wymyśliłaś?

Basiu..ja też

Wieloszka, no tak się plątałam i uczyłam i jeszcze na dodatek moje zakupy nosiłyście dzięki
no musiałam kupić donice, no bo jak te szable postawić...fajna jest, nazwa jakoś nie pamiętam, ale elho czy jakoś tak, 2 godziny na to straciłam!...ale wasze uwagi wzięłam do serca, i ta donica pasuje, nie będą się wywracać te szable!

Milka 11:13, 04 lut 2013

Niedziela była bardzo sympatyczna, wybraliśmy się do Ewy i Krzysia mieliśmy spotkać się na Sylwestra, ale choroby popsuły plany..
króciutka relacja...
było cudowne jedzenie włoskie, gospodarze zakochani w Toskanii i całych Włoszech, stąd ogród śródziemnomorski, piękny ogień w kominku, cudowne miniaturki jamników z nami i wspaniały spacer, rejon jak w Toskanii, choć było zimno, zimniej jak w moim rejonie
ale warto było, bo nawet kawałek winnicy zobaczyliśmy...a odkąd Waligóra rozpoczął przygodę z winem, bardzo nas to ciekawi

bardzo wam dziękujemy za nowe smaki i klimaty

degustacja wina Waligóry wypadła pozytywnie, do tej pory nic nie napisała Madżenka, troche to nas niepokoi?.

cudny kwiat za mną, jak obuwik, chyba u Ani asc widzieliśmy to cudo, u Ewy dużo takich pięknych niespodzianek kwiatowych!!!

w całej krasie
Daneczka69 11:24, 04 lut 2013

Dzień dobry Irenko

Jakie miłe spotkanie, fajnie

Wszystkiego przyjemnego życzę
Milka 11:31, 04 lut 2013

ponieważ właściciele nie chcą upubliczniać wizerunku, muszę to uszanować...fot nie będzie

Waligóra podziwia dąb!..tu królują trendy Ogrodowiska i włoskie..

Milka 11:32, 04 lut 2013

Daneczka69 napisał(a)
Dzień dobry Irenko

Jakie miłe spotkanie, fajnie

Wszystkiego przyjemnego życzę

jak tam żyjesz Danusiu, po wątku wnętrzarskim?....ja zrobiłam listę zmian! oj ..długa jak nie wiem , co
Mala_Mi 11:36, 04 lut 2013

Podziwam fotograficzną pamięć... dokładnie identycznego storczyka mam i też teraz kwitnie
A to na dowód....
Milka 11:38, 04 lut 2013

dokładnie ten..mówiłam, żem wzrokowiec
Daneczka69 11:40, 04 lut 2013

asc napisał(a)
Podziwam fotograficzną pamięć... dokładnie identycznego storczyka mam i też teraz kwitnie
A to na dowód....

Przepiękny!