Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 11:59, 08 lut 2013

Podpora ma 45 cm, ale jej funkcjonalnosc jest świetna; wezmę mniejsze i poszukam jeszcze wyższych, idealnie rozwiązują problem i jeszcze twoja rekomendacja utwierdza w zakupie
anula_wn 12:06, 08 lut 2013

Irenko, skoro Jesteś zapytam co byś posadziła do róży okrywowej fairy (blady róż) do donic - raczej półcień.... chodzi mi o fiolet, a wiem, ze lawenda nie da rady (słabe kwitnienie), i pewnie perowskia też nie....
myślisz, że szałwia sobie poradzi i będzi eładnie kwitła? tylko ona chyba dośc krótko kwitnie....

poradź please !
Kasiek 13:18, 08 lut 2013

Ufff. Wreszcie przebrnelam przez wszystkie watki
Pozdrawiam cieplutko
Milka 13:32, 08 lut 2013

anula_wn napisał(a)
Irenko, skoro Jesteś zapytam co byś posadziła do róży okrywowej fairy (blady róż) do donic - raczej półcień.... chodzi mi o fiolet, a wiem, ze lawenda nie da rady (słabe kwitnienie), i pewnie perowskia też nie....
myślisz, że szałwia sobie poradzi i będzi eładnie kwitła? tylko ona chyba dośc krótko kwitnie....

poradź please !

Anula, już napisałam u ciebie
Milka 13:33, 08 lut 2013

Kasiek napisał(a)
Ufff. Wreszcie przebrnelam przez wszystkie watki
Pozdrawiam cieplutko

Kasia...podziwiam cię...ja już ledwo wyrabiam!!!
jak tam, odkopaliście się już?
Krys 15:05, 08 lut 2013

Oj nadrobic zaległości u Ciebie niewykonalne ,ale coś tam od czasu do czasu czytam a gdzie znajdę dekalog Danusi? buziam
jotka 15:08, 08 lut 2013

Irenko, Ty chyba dzisiaj motorek sobie zamontowałaś, bo widziałam Cię chyba we wszystkich ogrodach

Milka 15:16, 08 lut 2013

Krys napisał(a)
Oj nadrobic zaległości u Ciebie niewykonalne ,ale coś tam od czasu do czasu czytam a gdzie znajdę dekalog Danusi? buziam

Krysia,, nie nadrabiaj..jak masz czas zaglądnij na bieżąco
gdzieś u Danusi na 1170 lub 1070 w tych okolicach szukaj:
Milka 15:18, 08 lut 2013

jotka napisał(a)
Irenko, Ty chyba dzisiaj motorek sobie zamontowałaś, bo widziałam Cię chyba we wszystkich ogrodach

żeby to jeden!! galaretki pół kilo zjadłam, a węglowodany to energia, w prawdzie na krótko!
gierczusia 15:22, 08 lut 2013

Ja wchłonęłam cztery pączusie to według mnie ilość , która jeszcze nie pozwoli mieć wyrzutów sumienia( za to obiad zjadłem kiepski , żeby nie było ... choć u Gośki Joanny była karkówka z pieczarkami na dobicie mniammmmm )... A podobno trzeba zjeść pzrzystą ilość ,żeby się równomiernie po obu boczkach rozkładało

A co do podpór ..
Widziałam chyba takie same w Obiku .. Nie patrzałam dokładnie na stronkę Gosi Joanny ale napewno za przesyłkę też trzeba będzie zapłacić , wiec jak ktoś ma obika w okolicy to może jechać... one są bardzo solidne.. pokryte taką jaby gumą izolacyjną ... naprawdę fajne. Były dostępne w trzech różnych wysokościach ,tak ,że wszyscy znajdą coś dla siebie.. Bo rzeczywiście jak pisze Ania Asc to jednak trzeba dość dużo wpuścić w ziemię ,żeby to stabilne było ...