Irenko 1 pączek odemnie ale jaki smaczny, ja już 5 pokonałem a jeszcze wieczorem mam koncert Jazzowy najlepszego zespołu w Polsce i znowu pączki, pączki, pączki...
tak, rozłazi się odnogami, nie trzyma pokroju i jak ma kwiatostan, trzeba go przycinać, bo wygląda okropnie; jak na razie najbardziej turzyca Evergold mnie zachwyca, taka zwarta i ładna nawet po zimie
Ekspansywna to fakt kwiatostan obcinam bo wygląda wtedy brzydko , ale jest taka mięciutka i jak ma dużo miejsca to chyba będzie fajna . Dość łatwo się wyrywa te rozłogi. Irenko już myslałam ,że oprócz ekspansywnosci jeszcze jej coś dolega
nie, więcej nic..tylko po deszczu kiepsko wygląda, ale fakt, w dotyku jest bardzo przyjemna
może w tym sezonie jeszcze pokaże tę swoją, lepszą stronę...albo muszę ją gdzieś przesadzić, może miejsce nietrafione, no nie wiem..
Irena to link do bardzo słodkiej i "pączkowej "krainy a mi zaraz wpadło tam w oko to: Bob Marley-no woman no cry - ile pączków można przy tym zjeść a ile trawki wypalić oczywiście myślę o tej Variegatus którą trzeba z korzeniami wypalić do ostatniego rozłogu