Agnieszka, u nas +1, ale zamieć w tej chwili straszna!!!..tak podpatruje angielskie ogrody i tam własnie pełno róznych zakatków, więc i ja mam a tak naprawdę, w róznych miejscach pracuje sie na ogrodzie i trudno biegac z krzesłem, więc tak strategicznie jest porozmieszczane, aby odpocząc i obejrzeć ogród z różnych stron i wtedy wiadomo, coraz więcej widzisz i stąd wciąż nowe pomysły
wpadłam na minut 5, potem lecę coś ugotować, głodna jestem, jak nie wiem co!
I byłam zobaczyć krokusy, są w pakach, może bidulki jutro sie wychylą?
I odkrycie, jak dla mnie! wiem jaka para ma gniazdo w tamaryszku, dlatego Dżaga siedzi tam jak zaczarowana, pan i pani kosowa, leciała obok mnie z 2 metry, a ja bez aparatu!!
w kwesti siania, robienia drenażu i nawozów, jestem laik na maksa! ja umiem posadzic do ziemi, podlac i ma rosnąć
ale nowy image wymyślam, może nie będzie źle, tylko ta pogoda juz mnie wkurza, snieżyca aktualnie!!
no widzisz, jak pech, to pech! w końcu porządny ptak bym pokazała
czyli aparat już masz?
mój M. smieje się, jak idę robic w ogrodzie z aparatem, pęta mi sie on, w sumie przeszkadza, ale nic to, dalej robie, a tu jak kos, nie mam i klops!
Jeszcze trochę musimy zdzierżyć ten stan rzeczy Miła ,ale jak już przyjdzie,przyleci z bocianim lotem to się zacznie .Masz tyle piękna,że naprawdę z nogi na nogę czekam na ten spektakl Miła
Pracuś jesteś,a ludzie wiem nawet o własne nie dbają ,ale cóż tacy jesteśmy różni Irenko
Ławeczki pooglądałam, dla dorosłych i dzieci będzie gdzie przysiąść i oko nacieszyć
Zmiany u Ciebie z roku na rok niesamowite.
Wspaniale te doniczki na murze poukładałaś. Widać jak pomysł jest to i rozwiązanie się znajduje
i wspaniałe miejsce na tron Jesteś bardzo pomysłowa dziewczyna.
i wysiewy już masz, a jeszcze wczoraj nie było
Wsaniale popracowaliście, gratulacje i trzymam kciuki z to co urośnie