Ula, nie śpiesz się i nie denerwuj, przyślą przynajmniej ładne i nie uszkodzone, a to ważne

donice stare, ale przy domu mam kolorystykę białą i ciemnobrązową, pasuje do elewacji i stolarki

terakotowe pod domem, trochę wybielę, aby ładniej się komponowały i posadzę kwiaty o żywych barwach

pragnę w tym roku koloru, jak nigdy
Moniko, bardzo się cieszę, że takie skromne, a podobają się

pozdrawiam
Gierczusiu, ja już na 100% jestem wiosennie zakręcona

dzięki
ewa004, Ewciu dostałam od pana, co ma te łany bratków, za darmo, taki miły wiosenny prezent
Bogdzia, Bożenko, kupiłam tylko 3 bratki, a hortensje dali mi w prezencie, normalnie miły gratis

jak wrócę, to sobie kupię jeszcze bratki i wszystkie inne, ma tam wszystko!
Gosiu, cieszę się, że też takie lubisz

..ta jaśniejsza, to taka jak szefowa ci kupiła
Mirka, już po powrocie postaram się ci część roślin wysłać, teraz muszę zająć się organizacją wszystkiego innego, ale pamiętam,
Maria667, Marysiu bratki uwielbiam; za dużo nie kupię, bo mam pełno siewek, rosną w oczach, więc je potem dam w jedno miejsce i za rok znowu się nasieją i będę się nimi cieszyć

dziś cięłam horti, limelight i Vanilia Fraise i dałam te patyki w cieniu lekkim, a ziemia wymieszana z piachem, może coś się przyjmie, tak na oko około 20 sztuk
Marta, ojej, i jak my się będziemy z tobą kontaktować? daj swój telefon na priv! trzymaj się
Mira, kupiłam, ale 3!!! i jeden dałam przyszłej synowej

mam pełno siewek, zakwitną na bank

horti dali mi w prezencie

one będą długo kwitnąć, bo potem utnę tam gdzie kazali i na boki wypuści nowe gałęzie z pąkami; wczoraj dałam im nawóz

....a i wiadomość, świecznice zakupione idą i te moje w gruncie też, jedną będę przesadzać
Anula, dzięki

..powoli się rozkręcam po chorobie, niedługo i u mnie będzie ładnie udekorowane
AgnieszkaW, dokładnie taki u mnie nastrój

..muszę sobie na nowo wystroić koło domu, tu często siedzimy na patio

wczoraj wieczorem pozamiatałam porządnie, całe 80m i podjazd 160 m kwadratowych, ręka mnie bolała!!!!
Pola, dzięki

ja i tak w jednym poście staram się odpowiadać, bo wiem, jak ciężko czytać ,
Danusia, no jakbym mogła nie zajrzeć! ojej, z tymi komputerami tak jest! mnie zawsze syn pomaga, bo ja tylko korzystanie, wszelkie inne opcje on, jak fajnie że go mam

hym Gibraltar, ależ nęcąco to brzmi

buziam, wytrzymaj
GorAna, tak i bardzo pachnący, szkoda, że nie u mnie
Marzenko, no właśnie tam cię wysyłam, tam jest wszystko, ale w tym roku jak sama wiesz, wszystko opóźnione; ma wszystkie, jakie chcesz

dzięki za pochwałę

dam znać
Eliza, hortensje dali mi za darmo, a bratki 3 kupiłam i jeden dałam w prezencie komuś innemu
Basiu, moje internetowe zakupy dotarły dość dawno, ostatnie to głogowniki Red Robin na pniu i koniec; teraz tylko w szkółkach dorosłe, ładne okazy i oczywiście jednoroczne
Kindzia, Kasiu, można oszaleć z radości patrząc tylko