Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Madzenka 22:50, 16 kwi 2013

Wow ale morze bratkowe.
Irenko gdy zobaczysz surfinie białe lub bialo-niebieskie daj mi proszę znać. Mam juź 9 pelargonii więc kolejnych nie kupię

Zapomniałam dodać, że pieknie te ciemne hortensje wyglądają. Tworzą świetny kontrast do elewacji.
eliza3 22:52, 16 kwi 2013

Irenko zaglądam tylko na chwilkę przed snem, ale donicę ze śliczną hortensją widziałam, bratkowo również. Kupiłaś jakieś? Coś przeoczyłam?
Zajrzę jutro, dzisiaj dobranoc.
BarbaraM 08:03, 17 kwi 2013

Wspaniałe to wszystko!
Bratki,hortensje,każda mała roślinka cieszy oczy.
Ale widzę że też skusiłyście się na zimowe zakupy internetowe
Ja też nie mogłam się oprzeć.Teraz czekam na dostawę.
Kindzia 08:21, 17 kwi 2013

Matko !!! Ale kolory !!!
Joaska 10:32, 17 kwi 2013

Irenko hortensje piękne, tez chyba się skusze i moim "doniczkowie" zagoszczą
Milka 10:38, 17 kwi 2013

Ula, nie śpiesz się i nie denerwuj, przyślą przynajmniej ładne i nie uszkodzone, a to ważne
donice stare, ale przy domu mam kolorystykę białą i ciemnobrązową, pasuje do elewacji i stolarki
terakotowe pod domem, trochę wybielę, aby ładniej się komponowały i posadzę kwiaty o żywych barwach pragnę w tym roku koloru, jak nigdy

Moniko, bardzo się cieszę, że takie skromne, a podobają się pozdrawiam

Gierczusiu, ja już na 100% jestem wiosennie zakręcona dzięki

ewa004, Ewciu dostałam od pana, co ma te łany bratków, za darmo, taki miły wiosenny prezent

Bogdzia, Bożenko, kupiłam tylko 3 bratki, a hortensje dali mi w prezencie, normalnie miły gratis jak wrócę, to sobie kupię jeszcze bratki i wszystkie inne, ma tam wszystko!

Gosiu, cieszę się, że też takie lubisz..ta jaśniejsza, to taka jak szefowa ci kupiła

Mirka, już po powrocie postaram się ci część roślin wysłać, teraz muszę zająć się organizacją wszystkiego innego, ale pamiętam,

Maria667, Marysiu bratki uwielbiam; za dużo nie kupię, bo mam pełno siewek, rosną w oczach, więc je potem dam w jedno miejsce i za rok znowu się nasieją i będę się nimi cieszyć
dziś cięłam horti, limelight i Vanilia Fraise i dałam te patyki w cieniu lekkim, a ziemia wymieszana z piachem, może coś się przyjmie, tak na oko około 20 sztuk

Marta, ojej, i jak my się będziemy z tobą kontaktować? daj swój telefon na priv! trzymaj się

Mira, kupiłam, ale 3!!! i jeden dałam przyszłej synowej mam pełno siewek, zakwitną na bank horti dali mi w prezencie one będą długo kwitnąć, bo potem utnę tam gdzie kazali i na boki wypuści nowe gałęzie z pąkami; wczoraj dałam im nawóz....a i wiadomość, świecznice zakupione idą i te moje w gruncie też, jedną będę przesadzać

Anula, dzięki..powoli się rozkręcam po chorobie, niedługo i u mnie będzie ładnie udekorowane

AgnieszkaW, dokładnie taki u mnie nastrój..muszę sobie na nowo wystroić koło domu, tu często siedzimy na patio wczoraj wieczorem pozamiatałam porządnie, całe 80m i podjazd 160 m kwadratowych, ręka mnie bolała!!!!

Pola, dzięki ja i tak w jednym poście staram się odpowiadać, bo wiem, jak ciężko czytać ,

Danusia, no jakbym mogła nie zajrzeć! ojej, z tymi komputerami tak jest! mnie zawsze syn pomaga, bo ja tylko korzystanie, wszelkie inne opcje on, jak fajnie że go mam hym Gibraltar, ależ nęcąco to brzmi buziam, wytrzymaj

GorAna, tak i bardzo pachnący, szkoda, że nie u mnie

Marzenko, no właśnie tam cię wysyłam, tam jest wszystko, ale w tym roku jak sama wiesz, wszystko opóźnione; ma wszystkie, jakie chcesz dzięki za pochwałę dam znać

Eliza, hortensje dali mi za darmo, a bratki 3 kupiłam i jeden dałam w prezencie komuś innemu

Basiu, moje internetowe zakupy dotarły dość dawno, ostatnie to głogowniki Red Robin na pniu i koniec; teraz tylko w szkółkach dorosłe, ładne okazy i oczywiście jednoroczne

Kindzia, Kasiu, można oszaleć z radości patrząc tylko

Milka 10:44, 17 kwi 2013

Joaska napisał(a)
Irenko hortensje piękne, tez chyba się skusze i moim "doniczkowie" zagoszczą

Joasiu namawiam, będą cieszyć do późnej jesieni, moje kwitły aż do listopada
BarbaraM 10:45, 17 kwi 2013

Irenko,a hortensje bukietową to jaka byś poleciła.Tak,żeby nie była zbyt wysoka.Może być 1,5-1,8m.
Joaska 10:56, 17 kwi 2013

Hortensja Limelight cięta nisko, jest piekna.
zawitka 11:30, 17 kwi 2013

Irenko dzieki że zajrzałaś i odpowiedziałas mi na pytanie bo Córcia moja bedzie robić ogród i zadała mi takie pytanie a ja z lasem nigdynie miałam doczynienia poza spacerami po nim Pozdrawiam i robie zdjęcia ale wkleje je juz ze swego kompa bo z wnuczkowego nie umiem Pozdrówka