Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

malgocha1960 15:42, 03 sty 2013

Kasiu,przepieknie jest u ciebie,wszystko takie zadbane,dopracowane na ostatni guzik,a jednoczesnie tak swojsko.Takie klimaty uwielbiam.Psiaki cudowne i chwała ci za to,że uratowałas zycie psiakowi ze schroniska,biedny maja tam los.
ka1sia 16:03, 03 sty 2013

malgocha1960 napisał(a)
Kasiu,przepieknie jest u ciebie,wszystko takie zadbane,dopracowane na ostatni guzik,a jednoczesnie tak swojsko.Takie klimaty uwielbiam.Psiaki cudowne i chwała ci za to,że uratowałas zycie psiakowi ze schroniska,biedny maja tam los.

Witaj, Małgosiu! Jak się cieszę, że zajrzałaś do mnie
Ogród jeszcze bardzo młodziutki, kochamy go bardzo i staramy się w miarę możliwości, żeby piękny był, ale do doskonałości to jeszcze daleka droga Najbardziej nas cieszy, że my to wszystko robimy sami, tak , jak umiemy, no i jak coś wychodzi, to radość podwójna

A psiaki to kolejna nasza miłość Masz rację, schronisko to okropne miejsce. Jak odbieraliśmy Pretora,gdzie na 300 miejsc było 700 psów, to ja płakałam jak dziecko, że mogę wziąć tylko jednego . Wspieramy trochę takie miejsca, ale to i tak kropla w morzu potrzeb. A jaki on jest kochany, wdzięczny, że ma dom, to wspanialy pies! A Endo zachwycony, bo ma psiego towarzysza.

Dziękuję Ci za odwiedzinki, zaglądaj, proszę, będzie mi bardzo miło, pozdrawiam, Kasia
dorkow0 16:45, 03 sty 2013

Witaj Kasiu, oglądam znowu Twój raj i aż się dziwię, że tyle czasu u Ciebie nie byłam...
Tak, schroniska to ciężka sprawa, niby są potrzebne, ale... No właśnie, szkoda tych biedaków, że muszą tam być... Cieszę się, że choć jednemu lepiej... Ale, to i wina ludzi, że tak jest, a raczej ich myślenia...
Widziałam u Ciebie czarnego kota, sama mam cztery koty, w tym dwa czarne i niedawno przyszedł taki mały chłopiec, w drugiej klasie podstawowej jest i mówi, że jak można mieć czarne koty, jak one pecha przynoszą i trzeba je zlikwidować... Aż mnie zagotowało, a jego tata się głupio uśmiechał... No, jak nie wytrzymałam, to mu powiedziałam, że ja czarownica jestem i czarne koty są mi potrzebne i jak się dowiem, że kiedykolwiek w życiu zrobi krzywdę czarnemu kotu, to jemu przytrafi się to samo... Tato się zbulwersował, że to koty przecież, a nie ludzie... No i jak tu oczekiwać od dzieci mądrości, jak dorośli głupi... Dobrze, że może uda mi się tego dzieciaka nawrócić, bo ojciec, to już porażka...
Jabeska 17:02, 03 sty 2013

Najwięcej radości jet wtedy, kiedy "schroniskowego" psiaka uda się oswoić i wychować, często wracają tam z powrotem, bo ludzie nie umieją sobie poradzić z ich strachem i zachowaniem z tego wynikającym. Trzeba mieć wielkie serce, żeby wziąć ze schroniska takiego dużego psiaka
ka1sia 17:02, 03 sty 2013

dorkow0 napisał(a)
Witaj Kasiu, oglądam znowu Twój raj i aż się dziwię, że tyle czasu u Ciebie nie byłam...
Tak, schroniska to ciężka sprawa, niby są potrzebne, ale... No właśnie, szkoda tych biedaków, że muszą tam być... Cieszę się, że choć jednemu lepiej... Ale, to i wina ludzi, że tak jest, a raczej ich myślenia...
Widziałam u Ciebie czarnego kota, sama mam cztery koty, w tym dwa czarne i niedawno przyszedł taki mały chłopiec, w drugiej klasie podstawowej jest i mówi, że jak można mieć czarne koty, jak one pecha przynoszą i trzeba je zlikwidować... Aż mnie zagotowało, a jego tata się głupio uśmiechał... No, jak nie wytrzymałam, to mu powiedziałam, że ja czarownica jestem i czarne koty są mi potrzebne i jak się dowiem, że kiedykolwiek w życiu zrobi krzywdę czarnemu kotu, to jemu przytrafi się to samo... Tato się zbulwersował, że to koty przecież, a nie ludzie... No i jak tu oczekiwać od dzieci mądrości, jak dorośli głupi... Dobrze, że może uda mi się tego dzieciaka nawrócić, bo ojciec, to już porażka...

Świetnie wymyśliłaś z tą czarownicą głupota ludzka nie ma granic Czarne koty uwielbiamy , nam przynosi tylko szczęście ale też go nikt nie chcial, bo czarny
Zaglądaj, proszę, będzie mi miło, pozdrawiam cieplutko, Kasia
ka1sia 17:25, 03 sty 2013

Jabeska napisał(a)
Najwięcej radości jet wtedy, kiedy "schroniskowego" psiaka uda się oswoić i wychować, często wracają tam z powrotem, bo ludzie nie umieją sobie poradzić z ich strachem i zachowaniem z tego wynikającym. Trzeba mieć wielkie serce, żeby wziąć ze schroniska takiego dużego psiaka

to prawda, my mieliśmy szczęście, bo Pretor był młodziutki i był w schronie niewiele ponad miesiąc, więc wielkiej traumy nie było Od pierwszej chwili był bardzo ufny i kochany. Wsiadl do samochodu, polożył łebek na kolanach pana i ...już był nasz no i to nasz maly bohater, ponieważ był młody, zdrowy i silny, to oddawal krew potrzebującym psiakom. W schronisku uratowal zycie malej suni Bardzo jesteśmy z niego dumni! Wybraliśmy go, bo to mix ogara, a taki juz mieszkał z nami. Teraz ma braciszka
Jabeska 17:35, 03 sty 2013

Tylko dobry człowiek tak może JA też podziwiam Waszego bohatera
ka1sia 17:38, 03 sty 2013

nasz bohater

Jabeska 18:30, 03 sty 2013

Piękna mordeczka
ka1sia 18:34, 03 sty 2013

Jabeska napisał(a)
Piękna mordeczka

taki uchol nasz kochany