Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

ka1sia 12:22, 06 mar 2013

Zaneta napisał(a)
Chodziło mi o żurawkę połączoną z trawą, ale nie wiem jak zrobić aby było zdjęcie

domyslilam się oj, już też czekam na takie widoki, a tymczasem od strony lasu leży u mnie śniegu po kolana
Magda70 14:30, 06 mar 2013

No to skoro masz urlop to bierz się za łopatę i wywalaj ten snieg

Taki żarcik....z zazdrości, że ja pracuję
grazyna 15:00, 06 mar 2013

ka1sia napisał(a)
Bardzo balam się róż, że nie dam rady, więc zaczęłam od takich nn okrywowych, ale chyba się odważę i jakąś różankę sobie z czasem zrobię

Kropka w kropkę było ze mną 2 okrywowe i basta ! Tak było ! Teraz będzie już ciut ponad 50 i nie zamierzam skończyć

Pozdrawiam ciepło idę doczytać
ka1sia 15:18, 06 mar 2013

irena_milek napisał(a)
Kasiu, kupiłas pojemnik?
powiem, ze jestem bardzo zadowolona
posyłam troche energii wiosennej

Zaczęlam odpisywać, a tu.... zabrali neta! akurat dzisiaj, kiedy mam trochę czasu, no nie wytrzymam
Irenko, dzięki za energię, oj, bardzo mi się dzisiaj przyda, bo jakaś niemoc mnie ogarnęła
Pojemnik super, ale nie zamowiłam, dostaliśmy jako nowi klienci fajny duży pojemnik od firmy husse, no i problem z głowy
ka1sia 15:20, 06 mar 2013

grazyna napisał(a)

Kropka w kropkę było ze mną 2 okrywowe i basta ! Tak było ! Teraz będzie już ciut ponad 50 i nie zamierzam skończyć

Pozdrawiam ciepło idę doczytać

Chyba mam to samo już wszystkie różyczki wyoglądalam na stronie rosarium i ....chora na nie jestem jak nie zamowię, to chyba mi się pogorszy...
popcorn 15:23, 06 mar 2013

Urlop? Fajnie! Znam ten ból, akurat jak jest czas, Dzieć w przedszkolu, to sieci nie ma! wrr...
nie martw się, śnieg zejdzie w końcu i Ty będziesz działać ostro ogrodowo!!

pozdrawiam!!
ka1sia 15:24, 06 mar 2013

Magda70 napisał(a)
No to skoro masz urlop to bierz się za łopatę i wywalaj ten snieg

Taki żarcik....z zazdrości, że ja pracuję

Magda, nie uwierzysz jak mi wyłączyli neta, to chwycilam za łopatę i śnieg wywalalam ale miał sąsiad ubaw wszystkiego wywalić nie dalam rady, bez formy coś jestem w niektórych miejscach tylko rozgrzebalam grabiami, żeby szybciej topniał. Jutro ma być deszcz, to może go zmyje
ka1sia 15:29, 06 mar 2013

popcarol napisał(a)
Urlop? Fajnie! Znam ten ból, akurat jak jest czas, Dzieć w przedszkolu, to sieci nie ma! wrr...
nie martw się, śnieg zejdzie w końcu i Ty będziesz działać ostro ogrodowo!!

pozdrawiam!!

czekam na ten moment bardzo bardzo!
Zaczęlam pisać, że mam nadzieję, że z netem już będzie spokój, a tu bach....znowu wyłączyli, o nieee!!! Pozdrawiam, Karolinko
ka1sia 15:31, 06 mar 2013

Babetka napisał(a)
Witam, fajnie tu u Ciebie. Proszę tulipanek dla Ciebie i dla wzystkich co Ciebie odwiedzają. Ale wiosną poleciało. Niestety nie jestem w posiadaniu zdjęcia własnego autorstwa z bocianem - bo też bym wysłała

Babetko, dziękuję za tulipka, piękny No i czekam na zdjęcie bociusia, przecież w końcu przylecą Pozdrawiam i zapraszam
ka1sia 15:32, 06 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Ale się kwiatucha dorobiłaś w moim kolorze
Macham od rana

Kindziu, ja też macham, mocno mocno, aż mnie ręka zabolała