Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

Gosiniak 17:46, 23 mar 2013

Żonkile i śnieg widzę u ciebie, a kość jaka wielka, ciekawe czy se pieski z nią poradzą...
Takie słoneczka też do domku muszę zaprosić, niech radują oczy w ten mroźny czas.
kraania 20:35, 23 mar 2013

Zajrzałam zobaczyć co u Ciebie Kasiu. pozdrawiam
Dasia 21:01, 23 mar 2013

Wpadłam w odwiedziny, poczytałam parę stron wstecz i jestem bogatsza o wiedzę na temat nadstawek do palet. Dla mnie to odkrycie, nie wiedziałam o istnieniu takowych Niedaleko gość sprzedaje nawozy i ostatnio pół działki miał założone paletami, ciekawe czy ma i nadstawki.
Pozdrawiam
ka1sia 21:08, 23 mar 2013

Dasia napisał(a)
Wpadłam w odwiedziny, poczytałam parę stron wstecz i jestem bogatsza o wiedzę na temat nadstawek do palet. Dla mnie to odkrycie, nie wiedziałam o istnieniu takowych Niedaleko gość sprzedaje nawozy i ostatnio pół działki miał założone paletami, ciekawe czy ma i nadstawki.
Pozdrawiam

Dasiu, jak ma palety, to pewnie i nadstawki się znajdą Ja się już nie mogę doczekać, kiedy moje skrzyneczki rozłożę narazie mróz aż trzeszczy!
ka1sia 21:10, 23 mar 2013

kraania napisał(a)
Zajrzałam zobaczyć co u Ciebie Kasiu. pozdrawiam

Fajnie, Aniu, że zaglądasz, dzięki wielkie a u mnie jak wszędzie...bialo... bielutko.... i strasznie zimno
Dasia 21:10, 23 mar 2013

ka1sia napisał(a)

Dasiu, jak ma palety, to pewnie i nadstawki się znajdą Ja się już nie mogę doczekać, kiedy moje skrzyneczki rozłożę narazie mróz aż trzeszczy!

Muszę zrobić wywiad, miałam w planach zamówić skrzynie u stolarza, ale tam cena na pewno inna
A one nie są bardzo cienkie? Wytrzymają dłużej niż rok?
ka1sia 21:13, 23 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Żonkile i śnieg widzę u ciebie, a kość jaka wielka, ciekawe czy se pieski z nią poradzą...
Takie słoneczka też do domku muszę zaprosić, niech radują oczy w ten mroźny czas.

Gosia, piesy poradzilyby sobie z nią bardzo szybko, więc mogły tylko popatrzec , ale dostały wielką wołową, radość byla równie wielka
ka1sia 21:16, 23 mar 2013

Dasia napisał(a)

Muszę zrobić wywiad, miałam w planach zamówić skrzynie u stolarza, ale tam cena na pewno inna
A one nie są bardzo cienkie? Wytrzymają dłużej niż rok?

wyglądają solidnie, grubość mają 2,5cm, powinny wytrzymać.
Dasia 21:26, 23 mar 2013

ka1sia napisał(a)

wyglądają solidnie, grubość mają 2,5cm, powinny wytrzymać.

W sumie stolarz też nie da gwarancji wieloletniej na swoje drzewo
Konstancja30 21:27, 23 mar 2013

Kasia znalazłaś w tym lesie wiosnę ... pewnie nie chyba, że las w Marzyszu spełnia marzenia ... buźka