Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

Gosiniak 09:21, 25 mar 2013

Koło mnie też niedaleko stadnina, moje córki tylko czekają aż zapiszę je na konie. W tych zwierzętach jest coś tak szlachetnego, uwielbiam na nie patrzeć.
ruda 09:46, 25 mar 2013

Fajnie, że trafiłam na ogród w moim leśnym stylu. Bardzo podoba mi się twój płot, moja babcia miała taki, daje takie poczucie swojskości
Psy masz super, jak sobie z nimi radzisz w ogrodzie? Nie kopią, nie podlewają roślin???
Będę podglądać twoje poczynania w poszukiwaniu inspiracji, jeśli pozwolisz
ka1sia 18:36, 25 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Koło mnie też niedaleko stadnina, moje córki tylko czekają aż zapiszę je na konie. W tych zwierzętach jest coś tak szlachetnego, uwielbiam na nie patrzeć.

Ja też uwielbiam konie, ale przyznam, że boję się ich troszkę są takie duże narazie tez tylko patrzę, ale z wielkim zachwytem
ka1sia 18:39, 25 mar 2013

ruda napisał(a)
Fajnie, że trafiłam na ogród w moim leśnym stylu. Bardzo podoba mi się twój płot, moja babcia miała taki, daje takie poczucie swojskości
Psy masz super, jak sobie z nimi radzisz w ogrodzie? Nie kopią, nie podlewają roślin???
Będę podglądać twoje poczynania w poszukiwaniu inspiracji, jeśli pozwolisz

Witam Cię bardzo serdecznie! Podglądaj ile chcesz, jeśli będę umiala coś podpowiedzieć, chętnie to zrobię, jesteś u mnie zawsze mile widzianym Gosciem

A pieski?...no cóż... bez strat się chyba nie obejdzie ale dajemy radę

Zaraz biegnę do Ciebie
Kasiek 20:21, 25 mar 2013

To ja tu w gosci przylecialam a Kasiula na kominki poszla Pozdrawiam tak cieplusio i milego wieczoru zycze
ka1sia 20:45, 25 mar 2013

Dzięki Kasiek wielkie biegam po Ogrodowisku i próbuję nadrobić, ale juz wiem, że to się nie uda
do każdego chciałoby się zajrzeć i miłe słówko napisać, ale to fizycznie niemożliwe, doba za krótka
gierczusia 21:21, 25 mar 2013

ka1sia napisał(a)
Dzięki Kasiek wielkie biegam po Ogrodowisku i próbuję nadrobić, ale juz wiem, że to się nie uda
do każdego chciałoby się zajrzeć i miłe słówko napisać, ale to fizycznie niemożliwe, doba za krótka

Nooo niestety za krótka ... I tyle fajnych ogrodów do obskoczenia i tyle miłych Ogrodomaniaczek / ków ... Buziam z nadzieję na wiosnę
Kasiek 21:23, 25 mar 2013

Wiem Kasiu,ale to tez i dobrze ...znaczy ze jest duzo ludzi kochajacych nature i to mnie cieszy,a czy ogrodek maly czy duzy,na balkonie czy pod lasem...Wazne ze jest,bo kazdy jest piekny
ka1sia 21:56, 25 mar 2013

Kasiek napisał(a)
Wiem Kasiu,ale to tez i dobrze ...znaczy ze jest duzo ludzi kochajacych nature i to mnie cieszy,a czy ogrodek maly czy duzy,na balkonie czy pod lasem...Wazne ze jest,bo kazdy jest piekny

Święte słowa, Kasiek
Joaska 21:22, 26 mar 2013

ka1sia napisał(a)

Joasiu, dobrze zrozumiałam, na ul.Prostej?....... pozdrawiam bardzo serdecznie!!!
Przed chwilą podali, że za tydzień temperatury dojdą do +18 No to czekamy!

Tak miałam małe problemiki, ale juz po, teraz leczę grypę złapaną na hospitalizacji
jak nie urok to.....
ale cieszę się na myślo ociepleniu