Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Janiny

Ogródek Janiny

dajana 12:07, 06 maj 2014

Ale się u ciebie dzieje Janinko, a ja tak dawno nie byłam Ile ty pracy wykonałaś i jak już ładnie Trzymasz się planu? Ogród kosztuje niestety ale efekt zwali z nóg .Będziesz 17 maja u Pudelków?
Janina 09:32, 08 maj 2014

Narobiłam się zdrowo. efekt coraz lepszy oczywiście trzymam się planu a jeśli chodzi o koszty - ogromne.
dajana 13:12, 08 maj 2014

Ciężka praca jest mi znana, a koszty jestem w stanie sobie wyobrazić potrzeba setki roślin dlatego ogród tworzy się najdłużej różnymi sposobami ,aby móc potem życ piękniej niż wcześniej .Janinko córka ważniejsza w takim momencie ,gdybyś pojechała nie zaznałabyś spokoju. To ważny dzień dla was i życzę szczęśliwego rozwiązania i radości z maleństwa .Daj znać kiedy ochłoniesz z emocji bo one zawsze nam towarzyszą Sciskam cię serdecznie
Tusiala 10:51, 09 maj 2014

Janka świetnie Ci idzie a gdzie kupowałaś ekobordy i po ile?
Janina 11:46, 12 maj 2014

dajana napisał(a)
Ciężka praca jest mi znana, a koszty jestem w stanie sobie wyobrazić potrzeba setki roślin dlatego ogród tworzy się najdłużej różnymi sposobami ,aby móc potem życ piękniej niż wcześniej .Janinko córka ważniejsza w takim momencie ,gdybyś pojechała nie zaznałabyś spokoju. To ważny dzień dla was i życzę szczęśliwego rozwiązania i radości z maleństwa .Daj znać kiedy ochłoniesz z emocji bo one zawsze nam towarzyszą Sciskam cię serdecznie
Jak się urodzi napewno dam znać a Wam życzę miłego zwiedzania ogrodów, wspaniałej zabawy i dobrych zakupów. Pozdrawiam.
Janina 11:48, 12 maj 2014

Tusiala napisał(a)
Janka świetnie Ci idzie a gdzie kupowałaś ekobordy i po ile?
Ekobordy kupowałam na allegro 11,80 zł. za komplet czyli ekobord plus 4 gwożdzie.
Ozz 13:58, 02 cze 2014

Widzę niesamowite zmiany!

Rabata frontowa choć trudna, naprawdę rewelacyjnie pomyślana.
Jakbyś potrzebowała jakiejś pomocy, lub np. podpowiedzi co można kupić w jakiej szkółce to pisz - czasem mi się co nieco o uszy obije

Pozdrawiam!
Tusiala 13:59, 02 cze 2014

Janka a Ty co nic nie pokazujesz?

Janina 14:23, 02 cze 2014

Ozz napisał(a)
Widzę niesamowite zmiany!

Rabata frontowa choć trudna, naprawdę rewelacyjnie pomyślana.
Jakbyś potrzebowała jakiejś pomocy, lub np. podpowiedzi co można kupić w jakiej szkółce to pisz - czasem mi się co nieco o uszy obije

Pozdrawiam!
Rabata fantastyczna a raczej pomysł na nią. Dziękuję jeśli będę potrzebować to będę pytać, na razie nic nie kupuję muszę po drugiej stronie ścieżki przygotować teren, przesadzić dość duże krzewy, nawieść ziemi, wyrównać teren, wyznaczyć rabatę i poszukać roślin.
Janina 14:25, 02 cze 2014

Tusiala napisał(a)
Janka a Ty co nic nie pokazujesz?

Dosadziłam żurawki i miskanty czekam na czarny grys. Zrobię jakieś zdjęcia to pokażę.