Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródeczek jagody99

Ogródeczek jagody99

EPODLAS 22:43, 03 lut 2014

Jagodo, wszyscy ogrodnicy na spacer zabierają aparaty no i cykają. U nas dzisiaj było ciepło, słonecznie, a u ciebie świeża dostawa śniegu. U nas śnieg jeszcze jest, ale jak ta dalej będzie ciepło, to zniknie. Pozdrówka.
jagoda99 14:03, 04 lut 2014

Witam Cie Bozenko dziekuje ze wpadlas
U nas zimno i znowu zapowiadaja duze zamiecie sniezne na jutro ale zobaczymy co bedzie bo w wielu przypadkach jak zawsze przesada
Szkoly napewno i tak pozamykaja ( jeszcze nie maja zimowych ferji ) a ze caly transport prywatny to sie boja o wypadki oczywiscie byle zadrasniecie ludzie sadza o odszkodowanie
pozdrawiam
jagoda99 14:08, 04 lut 2014

jotka napisał(a)
Cudne te cyklameny, szczególnie gdy za oknem jeszcze zima Kupiłam sobie kilka dni temu hiacynty - pięknie pachną. Następne bedą cyklameny

fajne masz towarzystwo na spacery
pozdrawiam

Pozdrawiam dziekuje za odwiedziny
Isabella to takie zywe srebro ona zawsze z babcia
jagoda99 14:11, 04 lut 2014

annawu napisał(a)
No widzisz Jagódko zima jeszcze nie chce ustąpić miejsca wiosence, musi swój czas odpękać

Piękne tereny masz do spacerowania i piękna wnusia Ci towarzyszyła

Pozdrawiam Aniu oj nie chce zima ustapic jeszcze nie czas
Moja wnusia bardzo lubi spacerowac nasladowac spiew ptakow i oczywiscie pozowac do zdjec
Taki moj maly klaun
jagoda99 14:18, 04 lut 2014

Joku napisał(a)
Jaka zmienność klimatu u ciebie Wczoraj wczesna wiosna, dzisiaj zima. Wypatrzyłam fajne metalowe podpórki (?), bardzo mi się podobają.

Dziekuje za wizyte
Tak Jolu pogoda tu bardzo zmienna na jutro juz zapowiadaja zamiecie sniezne
Podobaja Ci sie pewnie te z ptaszkami tak sa fajnie choc dla moich domownikow wsiurskie ale mam to w nosie co mysla mi sie podobaja podobnie jak Tobie dziekuje Jolu
pozdrawiam
Joku 15:29, 04 lut 2014

Zgadza się, właśnie o te podpórki mi chodzi. Moim zdaniem są bardzo stylowe. Mam podobne, służą jako kratki dla mojej domowej hoi.
jagoda99 16:05, 04 lut 2014

Jolu tak samo uwazam sa piekne
Milka 16:08, 04 lut 2014

Pięknie u was, a te stylowe podpórki są śliczne: jak drzewa wymalowane, na bank wiosna się zbliża teraz będzie tak, idzie luty ubierz lekkie buty
jagoda99 17:05, 04 lut 2014

Oh Irenko jak tez mi brakowalo Twego pieknego usmiechu
No niestety ale juz na srode zapowiadaja duze opady i zamiecie sniezne
Zbyszkowi zawdzieczam pomalowanie drzewek opisal jak i co wytlumaczyl jak krowie na rowie no i sie udalo pierwszy raz w zyciu
Jak ja to mowie trzeba bylo sie za mlodu uczyc a nie kamieniami na szkole rzucac hi hi hi
Nawet dziwne bo moi dziadkowie i moi rodzice mieli bardzo duzo drzew owocowych mozna powiedziec sad pamietam ze z siostra bacine jablka wozilismy na ryneczek sprzedawac
Wiec drzewa tez byly bielone ale nawet mi do glowy nie przyszlo ze kiedys to mi bedzie potrzebne ze pokocham kwiaty ogrod
Dziekuje Irenko bo moi domownicy smieja sie z moich podporek ze wsiurskie ale mi sie tez podobaja
pozdrawiam
Milka 17:14, 04 lut 2014

Oni się nie znają i tyle Zbysiu zawsze cenne rady daje i do tego wierszyki z humorem