Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przydomowy - Hosty

Ogród przydomowy - Hosty

Madziarzeszow 06:37, 15 mar 2015

Ależ prace wiosenne ruszyły , rewelacja to nawadnianie , kiedyś na pewno i u mnie powstanie
Zakupy trawkowe też imponujące Bardziej w tym roku w wysiew traw poszłam i rozsadzanie swoich np. proso fioletowe , piękne choć jednoroczne i nasza forumowa królowa ostnica
wojtas2101 10:38, 15 mar 2015

Edyta10 napisał(a)
Witaj, imponującą masz kolekcję host, bardzo je lubię ja mam tylko 22 odmiany...

Ja powoli przerzucam się na trawy.
wojtas2101 10:44, 15 mar 2015

Madziarzeszow napisał(a)
Ależ prace wiosenne ruszyły , rewelacja to nawadnianie , kiedyś na pewno i u mnie powstanie
Zakupy trawkowe też imponujące Bardziej w tym roku w wysiew traw poszłam i rozsadzanie swoich np. proso fioletowe , piękne choć jednoroczne i nasza forumowa królowa ostnica

Ostnice mam ale nie zbierałem z niej nasion. Widziałem na trawki.pl że też jest sporo odmian i gatunków. A królowa nie jest tylko jedna.
wojtas2101 20:30, 15 mar 2015

Dziś zacząłem pryskać promanalem ale coś mi się stało z plecakowym opryskiwaczem chyba muszę poszukać jakiegoś spalinowego.
barbara_kraj... 22:29, 15 mar 2015

Wojtku, reflektujesz na nasiona werbeny? Jeśli tak, to jak Ci je przekazać?
Piszę tu, bo pczta coś nie działa
Mala_Mi 22:40, 15 mar 2015

wojtas2101 napisał(a)
Dziś zacząłem pryskać promanalem ale coś mi się stało z plecakowym opryskiwaczem chyba muszę poszukać jakiegoś spalinowego.

Też zaglądam.. ale nie czytam.. tylko ostatnie posty
M chciał kupić dobry opryskiwacz ręczny, bo od pompowania mu ręka puchła. Namówiłam go na spalinowy.. cena prawie jednakowa, a efekt.. rewelacja. Przy dużym ogrodzie dokładność oprysku i zużycia środka .. szybko zawraca inwestycję. Jest to jeden z najlepszych i najbardziej opłacalnych zakupów ogrodowych. To co się pryskało byle jak w 2 dni.. opryskuje się w 2 godziny. Ja kobieta też to potrafię zrobić, chociaż baniak napełniony to prawie 20 kg .. Przede wszystkim dokładnie pokryje cieczą.. i środka idzie dużo mniej.. Czas to już inna bajka i inny wymiar.
Nasiona werbeny też mam.. jak chcesz to nie ma sprawy.

wojtas2101 22:43, 15 mar 2015

barbara_krajewska napisał(a)
Wojtku, reflektujesz na nasiona werbeny? Jeśli tak, to jak Ci je przekazać?
Piszę tu, bo pczta coś nie działa

Basiu,
Poczta nie działa, jestem czasowy dostosuje się do Ciebie.
wojtas2101 22:51, 15 mar 2015

Mala_Mi napisał(a)

Też zaglądam.. ale nie czytam.. tylko ostatnie posty
M chciał kupić dobry opryskiwacz ręczny, bo od pompowania mu ręka puchła. Namówiłam go na spalinowy.. cena prawie jednakowa, a efekt.. rewelacja. Przy dużym ogrodzie dokładność oprysku i zużycia środka .. szybko zawraca inwestycję. Jest to jeden z najlepszych i najbardziej opłacalnych zakupów ogrodowych. To co się pryskało byle jak w 2 dni.. opryskuje się w 2 godziny. Ja kobieta też to potrafię zrobić, chociaż baniak napełniony to prawie 20 kg .. Przede wszystkim dokładnie pokryje cieczą.. i środka idzie dużo mniej.. Czas to już inna bajka i inny wymiar.
Nasiona werbeny też mam.. jak chcesz to nie ma sprawy.

Dzięki Aniu,
Opryskiwacza będę szukał,mój plecakowym jak nie dysza się zatkała to trzeba ciągle pompować.
Nie wiem czy nie wybiorę czegoś droższego bo będę używał go także do usług.
Nasionka werbeny przygarnę.
barbara_kraj... 23:08, 15 mar 2015

wojtas2101 napisał(a)

Basiu,
Poczta nie działa, jestem czasowy dostosuje się do Ciebie.

Zajrzyj do pczty, jakoś udało mi się wysłać wiadomość.
wojtas2101 23:16, 15 mar 2015

Huura, moja werbena miała już iść na straty pomyślałem że ją jeszcze podleje odkrywam folię a tu lasek siewek dwa miesiące na to czekałem, mówię wam banan na twarzy mi się zrobił....