Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 01:23, 29 gru 2012

Gardenarium napisał(a)
Nie, nie mam takiej władzy, tylko Roninek może zamieścić ale zrobiłam i mam zapasy na zaś

Mala_Mi 08:24, 29 gru 2012

Oj się działo......... było co poczytać
W ferworze dyskusji zapomniałam napisać, że choinkę masz cudowną......
Mnie koleżanka pocieszyła, że w tym wieku jak mój, już się tyje i nie chudnie...... i to tłumaczy dlaczego przytyłam, chociaż nic więcej niż zazwyczaj nie jadłam..na święta obżarstwa było ZERO....
Ale ja wiem skąd to się bierze..to nie wiek..ja za dużo siedzę, a organizm nie przyzwyczajony do tego.... niech już przyjdzie wiosna, łopaty w dłoń i koniec filozofowania i tycia nastąpi
anula_wn 09:21, 29 gru 2012

hello !
no ale musiałm się cofnąć, jak zwykle u Madżenki
choinka cudna, a pod nią tyż cudne prezenty !
i coraz bardziej Wam zazdraszczam tego wyjazdu na narty, buuuuu
anula_wn 09:22, 29 gru 2012

asc napisał(a)
Oj się działo......... było co poczytać
W ferworze dyskusji zapomniałam napisać, że choinkę masz cudowną......
Mnie koleżanka pocieszyła, że w tym wieku jak mój, już się tyje i nie chudnie...... i to tłumaczy dlaczego przytyłam, chociaż nic więcej niż zazwyczaj nie jadłam..na święta obżarstwa było ZERO....
Ale ja wiem skąd to się bierze..to nie wiek..ja za dużo siedzę, a organizm nie przyzwyczajony do tego.... niech już przyjdzie wiosna, łopaty w dłoń i koniec filozofowania i tycia nastąpi

Ania,
ja Cię tylko na fotach widziałam, ale zlituj się nie wyobrażam sobie, że mogłaś przytyć ! chyba w uszach
a co do picia na stoku popieram - grzane winko podczas jazdy to było coś
anieszka 10:15, 29 gru 2012

Pierwsze pytanie mojego instruktora na stoku - pilas cos? Nie? To idziem na winko a pozniej na stok
anieszka 10:16, 29 gru 2012

Tylko nie przesdz, bo prawko wazna rzecz
Konstancja30 10:19, 29 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
(...) Czy kojarzycie świeczniki z Ikea? Koponują mi się z donicą Deromy przemalowaną na czerwono

konweniuje ... oj jak bardzo ... harmonia barw ... bez nudy za to z energią i energią ... Madżenka skąd wiedziałaś, że tak będzie pięknie ??? ... jak to się robi żeby tyle dynamicznych szczegółów dawało spokój w odbiorze ... i choć ta choinka wydaje się być znakomitym detalem nowoczesnego wnętrza to widzi się w niej echo tradycji (zamykam oczy i przenoszę się ze słonecznej Krety bo u Irenki byłam do chaty Boryny gdzie baby ubierają najpiękniejszą choinkę we wsi ... dlaczego ??? ) ... dla mnie najwięcej prawdy o świętach w tej aranżacji niż w jakiejkolwiek innej ... i tym mnie ta choinka urzeka ... i podkreślam chodzi mi tylko o przekaz tradycji w skojarzeniu ... jak dla mnie mistrzostwo świata ... buziak i brawa
Mala_Mi 12:36, 29 gru 2012

Iza miała się pakować, a ona buszuje na forum.... ale już wiem co mnie w tej choince urzekło..Iza brawo odkryłaś to nad czym się długo zastanawiałam...
justi 12:42, 29 gru 2012

Marzenko świetna choinka , piękne bomby, a jaki ma ładny pokrój. Ja kupilam (wydawało mi się) małą. a zajęła pół pokoju i sekator poszedł w ruch i teraz taka ogryziona, ale cóż zrobić.
Podpowiem jeszcze, że do nowoczesnych wnętrz super wygląda choinka z samych bombek założonych na choinkę od największych do najmniejszych. Na dole same duże bomby, środek mniejsze a wierzchołek takie jak piłeczki pimppopngowe. Oczywiście same bombki bez dodatkowych ozdób.
No i jeszcze życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Magda70 12:48, 29 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Iza pętelkę dookoła Polski Ci zrobi

Na stoku nie można pić!!! Chyba że osoby chore nie jeżdżące czyli ja

To jak Iza pętelkę dookoła Polski zrobi to pewnie przez Słupsk przejedzie