Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

gierczusia 19:37, 14 sty 2013

Łooooj Madzenko też zazdroszczę spotkania ... Fajnie , że akurat była taka świetna pogoda ... Gdzieś znalazłam info ,ze masz już od jakiegoś czasu incrediball ... Napisz proszę , jak znajdziesz chwilkę jak Ci się sprawuje , bo z Twojego postu wnoszę ,że wydaje Ci się przereklamowana , pozdrowionka
Madzenka 20:05, 14 sty 2013

Gierczusia już pisałam
Madzenka 20:06, 14 sty 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Marzeno,

Jak noga? Pełen podziw za trwanie na stoku. Pycha sałatka (a ja ponoć nie lubię fasoli).

Pszczółko noga świetnie, chyba mnie uleczyłaś!!!
Madzenka 20:40, 14 sty 2013

Moi drodzy forumowicze,
Wychodzę trochę przed szereg i szefową ale niedługo kończy się zimowy sezon spotkań ogrodowiska i czas pomysleć o nowym spotkaniu
Na przekór pogodzie, warunkom atmosferycznym i w celu uwiecznienia cudnej pory roku dla każdego ogrodnika czyli zimy, proponujemy spotkanie na nartach, deskach, sankach i wszelkim innym sprzęcie który ślizga sie po sniegu

Miejsce spotkania: ..................................................................
Propozycja terminu spotkania ...................... lutego/marca 2013

Zapraszam do dyskusji nt spotkania oraz zapisywanie sie na zjazd abyśmy mogli zabukować noclegi

Czekamy na propozcyje spotkania. Ja sobie kolanko zoperuję po sezonie a na koniec lutego to ortezę narciarską kupię aby śmigać
Sebek 20:43, 14 sty 2013

No to może Beskidy???
Madzenka 20:45, 14 sty 2013

Mi tylko trzeba na googlemaps pokazać i jadę
Magda70 20:45, 14 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Moi drodzy forumowicze,
Wychodzę trochę przed szereg i szefową ale niedługo kończy się zimowy sezon spotkań ogrodowiska i czas pomysleć o nowym spotkaniu
Na przekór pogodzie, warunkom atmosferycznym i w celu uwiecznienia cudnej pory roku dla każdego ogrodnika czyli zimy, proponujemy spotkanie na nartach, deskach, sankach i wszelkim innym sprzęcie który ślizga sie po sniegu

Miejsce spotkania: ..................................................................
Propozycja terminu spotkania ...................... lutego/marca 2013

Zapraszam do dyskusji nt spotkania oraz zapisywanie sie na zjazd abyśmy mogli zabukować noclegi

Czekamy na propozcyje spotkania. Ja sobie kolanko zoperuję po sezonie a na koniec lutego to ortezę narciarską kupię aby śmigać

O proszę jaka szybka!!
Jeszcze po jednym weekendzie nie ogarneła forum a już następne spotkanie organizuje...że też u nas nad morzem nie ma gór buuuuu to by spotkanie mogło być bliżej mnie...hmmm
baraga1904 20:47, 14 sty 2013

... Madziu no to u was będzie beach party czyli Spotkanie Ogrodowiska na plaży...
Magda70 20:49, 14 sty 2013

No patrz!! na to to nie wpadłam!!

Madzenka 20:50, 14 sty 2013

baraga1904 napisał(a)
... Madziu no to u was będzie beach party czyli Spotkanie Ogrodowiska na plaży...

Koniecznie!!!
ja mam siostrę w Szczecinie Nocleg już sobie zarezerwowałam !