Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

kwiatholandii 13:56, 12 sty 2013

A ja pozdrawiam ze śnieznej wielkopolski!!! Bawcie się dobrze !!!!
Zeta 19:08, 12 sty 2013

Magda70 napisał(a)

No to z racji że nie jeździsz to będziesz fotoreporterem hehehe.
No ale może Żonowi daj troche cytrynówki ......na rozluźnienie ................bo jak on w wami tam wytrzyma bidulka hahaaha. Pozdrawiam gorąco .......szlejcie oby ostrożnie .....a w kamerkę postaram się zajrzeć buziam

Zeta o ludzie! kto Cię o 8.40 z łóżka wyciągnął?? i to w sobote? To pewnie i kawa nie zdążyła wystygnąć??

No zerwałam siem rano na tą kawę od Marzeny coby nie wystygła hehehe ..
Miałam spotkanie ....Żon w niemczech a ja nadrabiam w firmie za tłumacza heheheheheeh
A wstałam o 7.00 i niepytaj jak to zrobiłam ..
malwes 15:49, 13 sty 2013

Mazowieckie też cudne, słoneczne, śnieżne dzisiaj było!
Pozdrowienia....
Madzenka 16:09, 13 sty 2013

anipla napisał(a)
Madżenko,ja to nawet trochę się Ciesze że Cię nie ma W końcu Twój wątek nie pędzi jak szalony , nie utknę na imprezie u Ciebie (chyba że ogród Ci przerobimy ,jak Danusiowy pod Jej nieobecność)i nareszcie ponadrabiam zaległości u innych
A tak na serio to powodzenia w "chodzeniu" po stoku...a Żon narty mógł zabrać , bo po cytrynie to bezpieczniej chyba jeździć niż chodzić
Pozdrowienia dla całej ekipy i cierpliwości dla Żona

Buziam i Anitkam

Anitko wielka szkoda, że do nasnie dołączyłaś. Było by cudownie. Ale co się odwlecze to nie uciecze!!!
Madzenka 16:11, 13 sty 2013

Zeta napisał(a)
No to z racji że nie jeździsz to będziesz fotoreporterem hehehe.
No ale może Żonowi daj troche cytrynówki ......na rozluźnienie ................bo jak on w wami tam wytrzyma bidulka hahaaha. Pozdrawiam gorąco .......szlejcie oby ostrożnie .....a w kamerkę postaram się zajrzeć buziam

Mój Żon potrafi od nas uciec i za żadne skarby go nie mozna ze skorupki wyciągnąć, to jego pantent - antidotum na babskie paplanie
Madzenka 16:14, 13 sty 2013

gierczusia napisał(a)
Madzenko gdzieś wydaje mi się widziałam , że masz hortensję incrediball ... Napisz proszę , ( możesz nawet u mnie ) jak ona Ci się sprawuje , czy te wielkie kwiaty są rzeczywiście takie wielkie i czy się nie pokłada po deszczu ... Booooo my baaaatdzo ciekawe jesteśmy ... A teraz baw się dobrze , bo rozumię , że się nartujesz

Gierczusia, hortensja incrediball dopiero od wiosny 2012 u mnei rosnie. Zatem jeszcze nie dala czadu. Na razie kule nie były wielkie i się pokładały. Nie przesądzam jednak jej losu bo się musi wzmocnić i zadomowić. Ale zapowiada się świetnie.
Madzenka 16:15, 13 sty 2013

Dziekuję dziewczyny, źe u mnie byłyście: Zeta, Magda70, Grupa Trzymająca, Monika, Malwes, Kwiatholandii.
Gosiniak 18:40, 13 sty 2013

Pozdrawiam Narciarkę i resztę Narciarzy, wy się obijacie a my już nową plantację obcziliśmy, Toszka zapodała i nie wiem co się będzie działo, bo tam cisy sprzedają.....hihih ale cicho nikt nie może więcej wiedzieć
ka1sia 19:10, 13 sty 2013

Witam wypoczętą i zrelaksowaną fotoreporterkę
anula_wn 19:22, 13 sty 2013

Madżenka, witaj w domku
fotorelacja genialna ! w sumie nie ma tego złego....