Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 09:49, 26 sty 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Marzenko...oj takich to też u mnie troszkę sie znajdzie...
...a jak wiadomo prowizorki są wieczne
Ja u siebie opisałam jeszcze jedną
Tylko teraz się tak zastanawiam?...czy Ogrodowisko to oby na pewno odpowiednie miejsce dla mnie co?
Ale dodam na swoje usprawiedliwienie,ze teraz jest znacznie lepiej,nawet znam nazwy roślin

Gabrysiu po to jest ogrodowisko abyśmy takich wpadek nie robiły uczymy się każdego dnia.
Mala_Mi 10:28, 26 sty 2013

Cholercia.... dereniówka ze śledziem zaszkodziła.... musiałam cichutko uciec z imprezki .... za co bardzo przepraszam........

Madzenka 10:39, 26 sty 2013

asc napisał(a)
Cholercia.... dereniówka ze śledziem zaszkodziła.... musiałam cichutko uciec z imprezki .... za co bardzo przepraszam........

Ania a ja dyplomatycznie zniknęłam, zasnęłam za dużo żubrówki aśledzia nie jadłam
Czy wy też tak macie , ja codziennie zaspypiam wieczorem, po prostu padam na buźkę.
Madzenka 10:41, 26 sty 2013

Tess napisał(a)
Marzenko, dziękuję. Obawiam się, że nie tylko, że nie wypocznę, ale zamarznę
Przyjmiesz kfiatka?

Tess ja dla ciebie też kfiatka
Milka 10:58, 26 sty 2013

fajna imprezka była wymieszałyście wszystko i z jedzenia i picia, mam nadzieję, że dziś nic wam nie dolega
Marzenka, jak przysypiasz w trakcie imprezy...znaczy się idzie wiosna, bo to juz przesilenie wiosenne się zaczyna!!

te twoje gabiony, super...gdyby naście lat temu takie pomysły były..
i dodałam do notatek macierzankę, jakoś ją u ciebie przegapiłam!

miłego dzionka, pogoda cudna, winko będzie realnie
Gosiniak 11:00, 26 sty 2013

Niezła historia z tym płotem, ale wyszło świetnie z tymi gabionami, a w jakiej one odległości od płotu są? Bo mi się wydawało że przy samym płocie, ale widzę na jednym zdjęciu, że nie. Pozdrawiam nocnego marka
Madzenka 11:02, 26 sty 2013

irena_milek napisał(a)
fajna imprezka była wymieszałyście wszystko i z jedzenia i picia, mam nadzieję, że dziś nic wam nie dolega
Marzenka, jak przysypiasz w trakcie imprezy...znaczy się idzie wiosna, bo to juz przesilenie wiosenne się zaczyna!!

te twoje gabiony, super...gdyby naście lat temu takie pomysły były..
i dodałam do notatek macierzankę, jakoś ją u ciebie przegapiłam!

miłego dzionka, pogoda cudna, winko będzie realnie

Liczę na to winko
Pogoda dzisiaj piękna!!! Buziam słonecznie
Mala_Mi 11:05, 26 sty 2013

U nas też dziś ładnie Mrozik i słonecznie
Madzenka 11:06, 26 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Niezła historia z tym płotem, ale wyszło świetnie z tymi gabionami, a w jakiej one odległości od płotu są? Bo mi się wydawało że przy samym płocie, ale widzę na jednym zdjęciu, że nie. Pozdrawiam nocnego marka

Gosiu gabiony celowo są odsuniete od płotu dla piesia... Miały być dla naszej bokserki, która zmarła. Tytus buldożek francuski przejął po niej schedę i pilnuje ogrodzenia gabiony stoją w odległości chyba w odległości 80 cm , można nawet taczką przejechać.
Pierwotnie miały być same gabiony i żywopłot z roślin bez ogrodzenia ale u nas w Polsce się nie da.... Bo znikają rzeczy z posesji i bezdomne psy robią sobie wychodek.... Przerabialiśmy to przez rok w trakcie budowy i nistety się nie da a mi się tak nowocześnie marzyło bez bramy i płotu...
Madzenka 11:18, 26 sty 2013

Natchniona przez Irenkę mam koncpecję na stożki cisowe w moim ogrodzie. Potrzebuję ich na chwilę obecną 5-7 szt. Ktokolwiek widział ktokowliek wie.... Bo do Konina nie pojadę bo nie mam czym