Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

agniecha973 10:08, 30 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
U nas koniec zimy .... W tym tygodniu...
meldunek pogodowy +4 stopnie, leje deszcz, śnieg zmyty...
I chciałm wszystkich poinformować, że zachód słońca we Wrocławiu dzisiaj o 16:38 a w Warszawie 16:19, w Białymstoku 16:09 : ha ha mamy dłuższy dzień... Dzięki Zachodowi
Kto by sprawdzał o której wschodzi słonce

U mnie w nocy lało, poszło do Was. +9 na liczniku. Śnieg znika jak zaczarowany. Aż się wierzyć nie chce, że przed chwilą tyle go było.
Moja ciocia z Krakowa jak przyjeżdża do nas, nie może się nadziwić, że u nas tak długo jasno. A ja mam tak samo jak rozmawiam z siostrą z Irlandii na Skype. U nich w lecie o 23.00 dopiero robi się szarówka.
Zeta 10:15, 30 sty 2013

Magda70 napisał(a)

U nas koniec zimy .... W tym tygodniu...
meldunek pogodowy +4 stopnie, leje deszcz, śnieg zmyty...
I chciałm wszystkich poinformować, że zachód słońca we Wrocławiu dzisiaj o 16:38 a w Warszawie 16:19, w Białymstoku 16:09 : ha ha mamy dłuższy dzień... Dzięki Zachodowi
Kto by sprawdzał o której wschodzi słonce

zapomniałaś dodać, że Wrocław jest dziś najcieplejszym miastem- ma być 10 stopni...no chyba, że radio kłamie

Dajcie trochę tych plusików no u mnie jakoś marnie
Chociaż z dachu mogłoby spaść
Buziam i oby do wiosny
Zeta 10:17, 30 sty 2013

Wieloszka napisał(a)

Marzenko, proponuję pomarańczowy ręcznik położyć na leżaczku, a na nim swe ciało i na tym zakończyć rewolucje kolorystyczne w 2013 r.

O i to jest dobra myśl!!! Chciałabym jednak zobaczyć jak Madżenka leży na tym pomarańczowym ręczniku/leżaczku i odpoczywa dłużej niż 10 minut Zgadzam się z Anią asc - ludzie z ADHD tak nie potrafią

O ja mam to samo hahaha juz sobie obiecywałam ze w tym roku skorzystam z mebli ogrodowych .....no zobaczymy jak to będzie hahah..ręcznik już mam ....leżak też....Marzenka leżymy .....i nie wstajemy...
majorkaa 10:18, 30 sty 2013

U nas tyż pada, licznik na plusie.
Jak wczoraj zeszła lawina z naszego dachu to myśleliśmy,że dachówki zleciały razem z kominem, taki huk był.
Pozdrawiam ciepluchno
Domi 10:37, 30 sty 2013

Zeta napisał(a)

Marzenko, proponuję pomarańczowy ręcznik położyć na leżaczku, a na nim swe ciało i na tym zakończyć rewolucje kolorystyczne w 2013 r.

O i to jest dobra myśl!!! Chciałabym jednak zobaczyć jak Madżenka leży na tym pomarańczowym ręczniku/leżaczku i odpoczywa dłużej niż 10 minut Zgadzam się z Anią asc - ludzie z ADHD tak nie potrafią

O ja mam to samo hahaha juz sobie obiecywałam ze w tym roku skorzystam z mebli ogrodowych .....no zobaczymy jak to będzie hahah..ręcznik już mam ....leżak też....Marzenka leżymy .....i nie wstajemy...

Ja też nie korzystam ze swoich mebli ogrodowych, ale wciąż sobie obiecuję, że to się zmieni Jak już w końcu usiądę na chwilę, to i tak moje myśli krążą wkoło tego, co mam jeszcze zrobić w ogrodzie, więc zaraz wstaję i biorę się do roboty.Mój kontakt z meblami ogrodowymi sprowadza się do ich mycia.
Zeta 10:45, 30 sty 2013

Domi a ja jeszcze kawę rano wypiję ale to tylko 3 min. I wstaje bo nie moge patrzec ...albi chwast gdzieś wyłazi albo trzeba coś przesadzić........a to fakt więcej czasu myłam meble niz na nich odpoczywałam.....ehhhhh żywot ogrodnika......sadzić musi ktoś , żeby podziwiac mógł ktoś inny.
agniecha973 11:19, 30 sty 2013

Mój M nie pozwala kupić nowych, bo z tych co mamy i tak się prawie nie korzysta
JulkAd 13:57, 30 sty 2013

Madżenko i ja listę obecności dzisiaj podpisuję . Widzę, że dylematy Tobą targają i ....rozumiem. Szkoda wykopywać przecież coś,co niedawno się posadziło. Ale trzymam kciuki za ten pomarańcz,bo do Ciebie pasuje...
Domi 14:15, 30 sty 2013

Zeta napisał(a)
Domi a ja jeszcze kawę rano wypiję ale to tylko 3 min. I wstaje bo nie moge patrzec ...albi chwast gdzieś wyłazi albo trzeba coś przesadzić........a to fakt więcej czasu myłam meble niz na nich odpoczywałam.....ehhhhh żywot ogrodnika......sadzić musi ktoś , żeby podziwiac mógł ktoś inny.

No widzisz, a ja kawy nie piję, to i nie mam powodu, żeby siedzieć
kwiatholandii 16:22, 30 sty 2013

Domi napisał(a)

Ja też nie korzystam ze swoich mebli ogrodowych, ale wciąż sobie obiecuję, że to się zmieni Jak już w końcu usiądę na chwilę, to i tak moje myśli krążą wkoło tego, co mam jeszcze zrobić w ogrodzie, więc zaraz wstaję i biorę się do roboty.Mój kontakt z meblami ogrodowymi sprowadza się do ich mycia.

NO JAK TO MOŻLIWE???? Polecam obiadki i kolacje w ogrodzie. Rewelacja