Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Mala_Mi 22:45, 29 sty 2013

Fiolet, biały z pomarańczem gra.. niebieski też.. przynajmniej dla mnie.. tylko nie z różowym...
Ale kolor energiczny dla energicznej kobiety.. wg mnie pasi
Już poszukałam wszystkich kwiatków jakie mam pomarańczowe... jutro może załozę wątek z pomarańczowymi kwiatkami.... będziesz wybierać.. a teraz do spania.....bo ty masz O.D> a ja innego O.D.
ana_art 22:47, 29 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Wieloszko by pomarańcz wprowadzić musiałbym wszystkie róże okrywowe wykopać.... I wymienić bo nie konweniują... A amarant za ostry....
Myślę. Zobaczymy. Może na razie frotn z granitem i pomarańczowymi kuklikam zrobię
i chyba to najlepsze wyjście Nie powiem baaardzo podoba mi się ta pomarańczowa ściana ale nie wiem czy nie za bogato. Spróbuj z granitem i pomarańczowymi kwiatami. Kwiaty łatwie wyciapać
A tak na marginesię zamówiłam jedną pufkę , będzie u mnie we czwartek lub piątek. Lepiej we czwartek bo w piątek wyjeżdżam na weekend...
Mala_Mi 22:47, 29 sty 2013

Ale pomysł Danusi na amarant... tez niezły i można zostawić róże do tego ... oj wiosną się będzie działo.. tyle szalonych głów
Wieloszka 22:47, 29 sty 2013

Magda70 napisał(a)

Marzenko, a kiedy u Ciebie będzie seans?

Zrobimy w ktoryś weekend albo w ten albo dopiero za dwa -trzy tygodnie. Muszę aktulne foty zrobić bo od roku tylko ogród fotografuję

Zanim zrobi foty to musi odgruzować poszczególne pomieszczenia...

Magda, nie żebym się chwaliła, ale byłam tam Z odgruzowywaniem to ściema, ale niech Jej będzie Musi po prostu wszystko wymuskać do zdjęć, a nie odgruzować
Gardenarium 22:59, 29 sty 2013

Aniu, nie trzeba zakładać, już jest

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2708-ogrod-pomaranczowy

Ale chciałam zwrócić uwagę, że jakby ściana była pomarańczowa i jakieś pufy, dodatki, to tylko jeden gatunek kwiatów może mieć pomarańczowe kwiaty, reszta to liście i inne towarzyszące kolory. nie musimy wypełniac ogrodu tylko pomarańczowymi kwiatami. Ważne aby wszystko inne grało

I niestety blady róż odpada moim zdaniem.

Instagram Ogrodowiska
Zeta 23:03, 29 sty 2013

A jak dla mnie maki super wyglądaja
Madzenka 23:18, 29 sty 2013

No to ja mam dylemat.... Pomarańcz , amarant.... ja muszę mój ogród w pełni kwitnienia zobaczyć. W kukliku już się zakochalam i sobie go ciepnę... A reszta pomyśle. Pomarańcz jets piękny ale jak widać na wizualizacji i wymaga ascetyzmu a ja lubię być kokoszką.... I trzeba rezim kolorystyczny zachować. A a ja własnie mam: blady róż, niebieski, biel i w części kuchennej pomarańcz i żółty... Więc mialam w tym roku odpoczywac a nie kolejna rewolucję zrobić
Więc może w tym roku delikatnie a szaleństwo z pomarańczową ścianą w następnym sezonie??
Madzenka 23:18, 29 sty 2013

Jesli chodzi o zdjęcia domu zrobimy sobie sesje ale rzeczywiście musze mieć czas aby odpowiednie fotki wykonać
kaisog1 23:20, 29 sty 2013

...a ja się nie moge doczekac tego pomarańczu
Madzenka 06:36, 30 sty 2013

Gosiu ja też nei mogę się doczekać Tylko jak pomalować na pomarańczowo bez wykopywania 20 róż okrywowych z różnych miejsc w ogrodzie...