Cudne krokuski i na chwilę się u Ciebie pokręcę...u mnie tony śniegu....północ, południe ,wschód i zachód na razie wygląda jednakowo.
Ale optymistycznie czekam na wiosnę w nowym tygodniu
Sadziłaś krokusy w koszyczkach czy luzem
jak paznokcie choć w części tak cudne jak ten kadr z krokusów to .................... nie chcę ich widzieć ... krokusy i wiosna nam się należy ...
jeszcze tydzień i depresja ... no Madżenka depresja to zło ale kolejny tydzień moich nastrojów to zło absolutne ... ...
od północy mam przebiśniegi ale nie obfocę bo musiałabym czołganie przez pełzanie uskutecznić i wyjść na zewnątrz a miła opatrzność mnie obdarzyła ... nie wiem czym bo dysk to mi nie wypadł ale coś mnie zblokowało i mam baardzo ograniczone ruchy ... bardzo ...
Iza od poniedzialku oboecuję u Ciebie też wiosnę. Nawet nie fiesz jak mi się ciepło na sercu zrobiło, gdy zobaczyłam, że krokusy przeżyły...
Ja też mam masakryczny tydzień, zresztą tak już od kilku miesięcy, końca z tą robotą nie widać... Ale nadchodzi wiosna i będzie lepiej
A potem Wielkanoc, którą uwielbiam i nartki, których się doczekać nie mogę Chyba z powodu braku tych nart tak źle znoszę zimę....
Nie sadzę krokusów w koszyczku, niczego nie sadzę w koszyczkach, za dużo tego mam....
Ale mam jedno miesjce, gdzie drugi rok z rzędu nie wychodzą mi tulipany.... Albo za mokro albo nornica.... Posadzę jesienią w koszyczkach i zobaczymy...
Potwierdzam! Dziś na spacerze wśród rudej trawy 2 stokrotki i podbiał! Czyżby randka wiosenna?
A NIE MÓWIŁAM! dzisiaj od rana na różnych wątkach piszę że wiosna idzie i basta!!!! u mnie koło tarasu i z tyłu domu śnieg zaczoł topnieć yupiiiiii 'wiosno, wiosno, wiosno ach to Ty '