Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

noemi 13:49, 29 mar 2013

Macham i podziwiam piękne dekoracje i wiosnę Jest ślicznie !

gierczusia 14:24, 29 mar 2013

Madzenko .. Tu za nic nie ma sprawiedliwości dziejowej ... Znów Wrocek ma wiosnę , a reszta świata niet .., ja już Irence mówiłam ,że się do Was przeprowadzam
gierczusia 14:25, 29 mar 2013

Dekoracje masz śliczne ... Ale szczególnie mnie ujęły te hiacynty w szklanym walcu .., BO-SKIE
stychaz 14:54, 29 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Dekoracje masz śliczne ... Ale szczególnie mnie ujęły te hiacynty w szklanym walcu .., BO-SKIE

Popieram Walec super ! i zastanawiam sie czy się wybrać po materiały i skopiować bezczelnie czy iść grabić trawę
Kasiek 16:40, 29 mar 2013

Marzenko troszke wiosny przytargalam
Madzenka 17:09, 29 mar 2013

Gabisia napisał(a)
Marzenko, Ty pracusiu!
Pozdrawiam, buziam, tęsknię....

A co u Cebie słychać? Wiosennie? Zaraz cię odwiedzę

Gosiniak napisał(a)
Ja też nie, u ciebie wiosna niesamowita......ja też tak kcem...
Przepiękne dekoracje
Mów tu szybciutko jakie czary zastosowałaś,
trąbią w pogodzie, że wszędzie sypie- ale korzystaj jak tak ładnie, będziesz do przodu z robotą.
A mnie na lepienie zajączka ze śniegu dzieci ciągną i cóż tu począć chyba dam się namówić.

Chyba mnie zimowy front ominął. Przyznam sie, ze aż się chce żyć... Wprwdzie od cisnienia głowa mnie boli a po grabieniu trawnika kręgosłup woła help, ale wróciła mi chęć do życia

noemi napisał(a)

A co u Ciebie kochana?

noemi napisał(a)

Fakt niesprawiedliwośc dziejowa dotknęła całą Polskę. Tylko Dolny Śląsk, południowa część Wielkopolski i Łódzkiego miała wiosnę. Gierczusia u mnie za płotem 12 heltarów do kupienia! Przeprowadzaj się !

stychaz napisał(a)

Popieram Walec super ! i zastanawiam sie czy się wybrać po materiały i skopiować bezczelnie czy iść grabić trawę

Wygrabis trawę za tydzień, ja nie mogłam tego przesunąć Kopiuj hiacynty to jedyny sposób aby hiacynty w cieple nie oklapły tylko sterczały

Madzenka 17:10, 29 mar 2013

Gardenarium napisał(a)
Marzenko, nie wierzę po prostu

Danusiu ja tez nie wierzyłam. We Wrocławiu padał śnieg z deszczem i lekka zadymka była... Wróciłam do domu a u mne dalej słońce....
jotka 17:15, 29 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)

Danusiu ja tez nie wierzyłam. We Wrocławiu padał śnieg z deszczem i lekka zadymka była... Wróciłam do domu a u mne dalej słońce....

Czy ta na pewno realny świat czy wirtualny ??? Widziałam mapę pogodową - fajnie macie
Madzenka 17:18, 29 mar 2013

Kasiek napisał(a)
Marzenko troszke wiosny przytargalam

Targaj wiecej tej wiosny!!! Plizzzzzz!!!
Madzenka 17:22, 29 mar 2013

jotka napisał(a)

Czy ta na pewno realny świat czy wirtualny ??? Widziałam mapę pogodową - fajnie macie

Jolu chyba niebiosa się nad nami zlitowały. Ja już niemal depresję u siebie diagnozowałam.
Pocięłam róże okrywowe, niektóre horti, pozdejmowalam osłony przed słońcem z rh i laurowiśni, wygrabiłam i nawiozłam trawniczek. Po powrocie czeka mnie wertykulacja i porządkowanie ogrodu, sadzenie grabów, opryski, nawożenie reszty roślin Niekończąca się praca. Bałam się, że ten wyrwany wiosnie tydzien na nartach opóźni mi prace...
Nie wycięłam jeszcze rozplenic, na razie tylko większość miskantów wycięłam. Ale rozplenice dam radę jeszcze za dwa tygodnie powycinać.